LIFE STYLE

Αγνώριστη η Μπρίτζετ Φόντα – Σοκάρει η εικόνα της

αγνώριστη-η-μπρίτζετ-φόντα-σοκάρει-941489

Έχουν περάσει είκοσι ολόκληρα χρόνια από τότε που η ηθοποιός Μπρίτζετ Φόντα αποφάσισε να κλείσει για πάντα πίσω της την πόρτα του Χόλιγουντ. Επέλεξε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να ζήσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, μεγαλώνοντας τον γιο της.

Στα 59 της σήμερα χρόνια η Μπρίτζετ Φόντα δεν θυμίζει σε τίποτα την ακαταμάχητη σταρ που αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό. Η διάσημη ηθοποιός των ’90ς ήταν από τα περιζήτητα ονόματα στο Χόλιγουντ.

Γεννημένη στις 27 Ιανουαρίου του 1964, η Μπρίτζετ Φόντα προέρχεται από μία σπουδαία κινηματογραφική οικογένεια. Η λαμπρή πορεία που ακολούθησε ήταν μονόδρομος. Είναι κόρη του Πίτερ Φόντα, ανιψιά της Τζέιν Φόντα και εγγονή του Χένρι Φόντα.

Έγινε γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες Godfather III, Single White Female, Singles, Point of No Return, Το φιλοδώρημα των 2 εκατομμυρίων δολαρίων και Jackie Brown του Quentin Tarantino.

Δεν άργησε να γίνει περιζήτητη από παραγωγούς και σκηνοθέτες. Ένα ατύχημα, όμως, ατύχημα έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Λίγο μετά από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας Snow Queen, το 2002, έπαθε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που της προκάλεσε έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη.

Πήρε τότε την απόφαση να αποσυρθεί για να αφιερωθεί στον γάμο της με τον μουσικό και παραγωγό Danny Elfman και τον γιo τους που ήρθε λίγο αργότερα στη ζωή.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν το 2009 στην πρεμιέρα της ταινίας του Ταραντίνο «Άδωξοι Μπάσταρδη». Έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της. Μέχρι που τη συνέλαβε ξανά ο φωτογραφικός φακός στο Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audubon (@audubon_175)

«Είναι πολύ ωραία να είσαι απλός πολίτης…»

Μετά τη διαρροή φωτογραφιών της, οι κάμερες την εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όπου ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με τον γιο της.

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να επιστρέψει στο Χόλιγουντ, η απάντησή της ήταν κατηγορηματική. «Όχι, δεν νομίζω. Είναι πολύ ωραία να είμαι απλή πολίτης».

Η Μπρίτζετ Φόντα είχε υπάρξει δύο φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα. Πήρε το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για το Scandal και το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας το 2002 για το No Ordinary Baby.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου