ΔΙΕΘΝΗ

Σκότωσε τις κόρες της για να εκδικηθεί τον πρώην άντρα της: «Θα σας πάω να δείτε τον Θεό»

σκότωσε-τις-κόρες-της-για-να-εκδικηθεί-928160

Η γυναίκα τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της και του άφησε ένα φωνητικό μήνυμα στο οποίο του έλεγε ότι τον απεχθανόταν και παραδεχόταν τους φόνους

Μια γυναίκα από τη Βιρτζίνια που κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε θανάσιμα τις δύο κόρες της κρίθηκε ένοχη και για τους δύο φόνους την περασμένη Τετάρτη.

Η Veronica Youngblood, 37 ετών, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της Sharon Castro, 15 ετών, και της Brooklynn Youngblood, 5 ετών, στις 5 Αυγούστου 2018, στο σπίτι τους.

Είχε δηλώσει αθώα λόγω παραφροσύνης, ανέφερε η Washington Post.

Για να εκδικηθεί τον άντρα της

«Η υπόθεση αυτή υπερβαίνει κατά πολύ την απλή ύπαρξη ψυχικής ασθένειας», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα, κατά τη διάρκεια της τελικής αγόρευσης, σύμφωνα με την Post.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η Youngblood δολοφόνησε τα παιδιά της για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να είχε προγραμματίσει να μετακομίσει από την πολιτεία με την μικρή του κόρη Brooklynn, ανέφερε η Post.

Η Youngblood φέρεται να αγόρασε ένα όπλο εννέα ημέρες πριν από τους φόνους και έδωσε στις κόρες της τσίχλες με υπνωτικά χάπια πριν πυροβολήσει την Brooklynn μία φορά στο κεφάλι και τη Sharon δύο φορές, σύμφωνα με την Post.

«Θα σας πάω να δείτε τον Θεό»

Πριν πεθάνει η Sharon, κατάφερε να καλέσει το 911 και να μιλήσει στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

«Είπε ότι η μητέρα της μπήκε στο δωμάτιο και είπε: ‘Θα σας πάω να δείτε τον Θεό’ και μετά την πυροβόλησε», κατέθεσε ένας αστυνομικός, μετέδωσε το NBC4.

Η 5χρονη κόρη της πέθανε επί τόπου.

Η Youngblood τέθηκε υπό κράτηση αφού τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της και του άφησε ένα φωνητικό μήνυμα στο οποίο του έλεγε ότι τον απεχθανόταν και παραδεχόταν τους φόνους, σύμφωνα με το NBC4.

Ο δικηγόρος της Youngblood ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και άκουγε φωνές που την διέταζαν να σκοτώσει τις κόρες της πριν από τους φόνους, ανέφερε το WTOP.

Πηγή: In.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου