AROUND THE WEB

Βενετία: Ο Δήμαρχος ψάχνει τον «τρελό» που βούτηξε σε κανάλι από τριώροφο κτίριο (vid)

βενετία-ο-δήμαρχος-ψάχνει-τον-τρελό-928022

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν έναν άνδρα που βούτηξε σε κανάλι στην Βενετία από τον τρίτο όροφο κτιρίου της ιστορικής πόλης έχουν εξαπολύσει οι ιταλικές αρχές.

Ο Δήμαρχος της Βενετίας Λουίτζι Μπρουγκνάρο έγινε έξαλλος με τον άνδρα και τον χαρακτήρισε ηλίθιο, σε ανάρτησή του στο Twitter. Έγραψε ότι θα του δώσει «πτυχίο ηλιθιότητας αλλά και αρκετές κλωτσιές» γι αυτό που έκανε.

Ο Μπρουγκνάρο δημοσίευσε και βίντεο που τράβηξε κάποιος τρίτος. Αλλάδεν είναι σαφές ανπέρασε το μήνυμα πόυ ήθελε. Η αναρτηση γέμισε likes και δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτα αφορούσαν τις θέσεις του Δημάρχου ή το εγχείρημα του «ηλίθιου», ο οποίος πάντως πρέπει να πόνεσε πολύ γιατί έπσε στο νερό με την κοιλιά, σηκώνοντας πίδακα νερού.

«Προσπαθούμε να τον ταυτοποιήσουμε και να τον καταγγείλουμε τόσο αυτόν, όσο και το φιλαράκι του από κάτω, που έφτιαξε το ηλίθιο βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο δήμαρχος. Έστειλε μάλιστα την αστυνομία στο κτήριο για να εξακριβωθεί πως ο άνδρας κατάφερε να μπει σε μια ιδιωτική κατοικία και να φτάσει μάλιστα μέχρι την ταράτσα, όπως μεταδίδει το CNNi.

Πολύ σωστά ο Μπρουγκνάρο σημειώνει πάντως ότι ο άνθρωπος αυτός με το σορτσάκι, «ρίσκαρε τη ζωή του για αυτή τη βουτιά, αλλά είναι και παραβάτης. Δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο για την πόλη. Τι θα συνέβαινε αν περνούσε από κάτω μια βάρκα;»

Το γεγονός ότι ο Δήμαρχος ζήτησε να σταματήσουν τα «like» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύει ότι αμφιβάλλει και ο ίδιος για το τι θέλει να πει ο κόσμος. «Όλες αυτές της ηλιθιότητες τις κάνουν για τα likes στα social» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο δήμος θα κινήσει τις διαδικασίες για τη δίωξή τους.

Ο άνδρας με το σορτσάκι, κατά τον Δήμαρχο, είναι τουρίστας. και η ιστορία δείχνει ότι πολλοί είναι οι τουρίστες που κάνουν κάθε λογής τρέλα στην Βενετία. Πέρσι πάνω από 40 τουρίστες συνελήφθησαν επειδή κολυμπούσαν (γυμνοί κάποιες φορές) στα κανάλια της Βενετίας, ενώ ένας άνδρας συνελήφθη γιατί έκανε … σερφ στο Grand Canal.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου