LIFE STYLE

Μπρουκ Σιλντς: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τον βιασμό της από στέλεχος του Χόλυγουντ

μπρουκ-σιλντς-συγκλονίζει-η-εξομολόγ-923877

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μπρουκ Σιλντς. Η Αμερικανίδα ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τον βιασμό της, που συνέβη πριν από 30 χρόνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο PEOPLE, η 57χρονη αποκάλυψε ότι η επίθεση συνέβη όταν ήταν 20 χρονών και βρισκόταν στο αρχικό στάδιο της καριέρας της ενώ προσπαθούσε να βρει δουλειά.

Ο δράστης ήταν ένα ισχυρό στέλεχος του Χόλιγουντ, που την είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να κάνει ένα τηλεφώνημα για ταξί μετά το δείπνο. Αντ’ αυτού, της επιτέθηκε, αφήνοντας τη να νιώθει φοβισμένη, μόνη και να κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι είχε συμβεί.

«Η μάχη δεν ήταν επιλογή»

«Έλεγα συνέχεια, «δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Γιατί ανέβηκα μαζί του; Δεν έπρεπε να είχα πιει εκείνο το ποτό στο δείπνο”», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Ήταν πολύ εύκολο να αποστασιοποιηθώ, γιατί μέχρι τότε ήταν πια παρελθόν. Και επειδή ήταν μια επιλογή τύπου «πάλεψε ή φύγε». Η μάχη δεν ήταν επιλογή, οπότε απλά αφήνεις το σώμα σου. Δεν είσαι εκεί. Δεν συνέβη»», προσθέτει.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Brooke Shields: Pretty Baby», που θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου στο Hulu, η Σιλντς μοιράζεται την ιστορία της και μιλάει για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ως νεαρή ηθοποιός, ιδιαίτερα λόγω των σεξουαλικών ρόλων της σε ταινίες όπως το «Pretty Baby» και το «The Blue Lagoon».

Μέσα από το ντοκιμαντέρ, ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους να μιλήσουν την αλήθεια τους και να μην αισθάνονται μόνοι.

«Κάνοντας το ντοκιμαντέρ, τα βλέπεις όλα μαζί και είναι θαύμα που επέζησα. Μου πήρε πολύ καιρό να το επεξεργαστώ. Τώρα είμαι πιο θυμωμένη από ό,τι μπορούσα να είμαι τότε. Αν φοβάσαι, τότε δικαίως φοβάσαι. Πρόκειται για τρομακτικές καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να είναι βίαιες για να είναι τρομακτικές», λέει η ίδια στο People.

Και καταλήγει ότι της πήρε πολύ καιρό να επεξεργαστεί αυτό που είχε συμβεί και ότι ακόμα παλεύει με τον θυμό για την επίθεση. Πάντως, σημειώνει ότι «είναι μια καλή στιγμή στη ζωή μου» για να εμφανιστεί σε ντοκιμαντέρ.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου