ΔΙΕΘΝΗ

Πουέρτο Ρίκο: Γυναίκα εξαφανίστηκε το 1992 – Εντοπίστηκε ζωντανή 31 χρόνια μετά

πουέρτο-ρίκο-γυναίκα-εξαφανίστηκε-το-19-920043

Σοκ προκαλεί η ιστορία μιας γυναίκας από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, η οποία είχε εξαφανιστεί σε ηλικία 52 ετών και θεωρούνταν νεκρή. Η Πατρίσια Κόπτα, ιεροκήρυκας στο Πίτσμπουργκ, γνωστή και ως «The Sparrow» (το σπουργίτι), βρέθηκε στο Πουέρτο Ρίκο 31 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

Ο σύζυγός της, Μπομπ Κόπτα, είχε δηλώσει την εξαφάνισή της το 1992 και κανείς δεν περίμενε ποτέ ότι θα την έβρισκαν ζωντανή μετά από τόσα χρόνια.

«Γύρισα ένα βράδυ σπίτι και εκείνη είχε εξαφανιστεί και κανείς δεν ήξερε που βρίσκεται», δήλωσε ο σύζυγός της. Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει η γυναίκα του αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, κάτι που είχε αναφερθεί αρκετές φορές στο Πουέρτο Ρίκο.

«Πέρασαν σχεδόν 31 χρόνια και ήταν άσχημα. Μου κόστισε πολλά. Είχα βάλει αγγελίες και στην εφημερίδα στο Πουέρτο Ρίκο για να την εντοπίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγός της.

Πουέρτο Ρίκο γυναίκα

Διέμενε 25 χρόνια σε οίκο ευγηρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 83χρονη, πλέον, Πατρίσια Κόπτα τα τελευταία 25 χρόνια διέμενε σε οίκο ευγηρίας στο Πουέρτο Ρίκο.

Σύμφωνα με εργαζομένους, βρέθηκε να χρειάζεται βοήθεια στις 30 Ιουνίου 1999, αφότου είχε εξαφανιστεί και όταν έφτασε στο γηροκομείο το μόνο στοιχείο που είχαν για εκείνη ήταν ότι ήρθε στη χώρα με κρουαζιερόπλοιο από την Ευρώπη, ενώ η ίδια δεν ανέφερε τίποτα για την προσωπική της ζωή.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου