ΔΙΕΘΝΗ

Μακελειό στην Καλιφόρνια: Έτρεχε να ξεφύγει – Την εκτέλεσαν με το μωρό της

μακελειό-στην-καλιφόρνια-έτρεχε-να-ξε-910580

Δύο συλλήψεις για το μακελειό με έξι νεκρούς στην Καλιφόρνια. Οι τελευταίες στιγμές της Alissa Parraz.

Είναι η ανατριχιαστική στιγμή που η απελπισμένη 16χρονη προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τα μέλη συμμορίας που την καταδιώκουν στην Καλιφόρνια. Οι κάμερες την έχουν καταγράψει να πετάει το 10 μηνών μωράκι της πάνω από ένα φράχτη, καθώς βρίσκονται μια ανάσα πίσω τους οι εκτελεστές.

«Έρχονται ξανά μέσα, παρακαλώ βιαστείτε» ακούγεται να λέει στο τηλεφώνημά της στις αρχές. Εκλιπαρεί για βοήθεια. Την κυνηγούν. «Έρχονται ξανά μέσα. Είμαι πολύ φοβισμένη. Οι τύποι έρχονται. Σας παρακαλώ βιαστείτε, επιστρέφουν μέσα». Αυτά είναι τα τελευταία λόγια της.

Η Alissa φεύγει από το σπίτι με το 10 μηνών μωράκι της. Προσπαθεί απελπισμένα να γλιτώσει από τη μανία τους. Για αυτό και καταγράφεται να πετάει το μωράκι της πάνω από το φράχτη. Θέλει να το σώσει με κάθε προσπάθεια.

Στιγμές αργότερα η 16χρονη και το 10 μηνών μωράκι της είναι νεκροί. Έχουν εκτελεστεί. Βρέθηκαν αργότερα σε ένα χαντάκι. Κρατούσε ακόμα στην αγκαλιά της τον μικρό Nycholas. Κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια. Εκεί όπου είχαν εκτελεστεί τέσσερα ακόμα μέλη της οικογένειάς της.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου