ΔΙΕΘΝΗ

Φονικό στην Κύπρο: Έβαλε φωτιά στο σπίτι του θείου του και εξαφανίστηκε – Ένας νεκρός, δύο τραυματίες

φονικό-στην-κύπρο-έβαλε-φωτιά-στο-σπίτ-897846

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος με μία νέα υπόθεση δολοφονίας. Ένας 59χρονος περιέλουσε το σπίτι συγγενή του με βενζίνη και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 76χρονος θείος του να βρει τραγικό θάνατο και ακόμη δύο γυναίκες να υποστούν εγκαύματα.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στον Πύργο Λεμεσού. Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο 59χρονος πήγε στο σπίτι του θείου του κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο και με ένα μπιτόνι βενζίνης.

Αφού περιέλουσε το σπίτι με την εύφλεκτη ύλη, έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ο θείος του. Το πτώμα του εντοπίστηκε στη βεράντα. Η θεία του 59χρονου και η φίλη της, που βρισκόταν επίσης στο σπίτι, διακομίστηκαν με εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τα τρία πρόσωπα είναι Ελληνοκύπριοι, όπως αναφέρει ο “Πολίτης”.

Δολοφονία στην Κύπρο: Δράστης και θύμα είχαν διαφορές

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, ο φερόμενος ως δράστης είχε διαφορές με τον θείο του. Όπως μετέδωσε από το σημείο της τραγωδίας ο δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Λουκάς Σπαθάρης ο 59χρονος πήγε στην κατοικία του οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Παράλληλα, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 59χρονου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Αυτοψία διενεργεί η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου