ΔΙΕΘΝΗ

Κωνσταντινούπολη: Έβγαζε βίντεο μέσα σε μαγαζί και κατέγραψε την έκρηξη

κωνσταντινούπολη-έβγαζε-βίντεο-μέσα-887319

Ένας Άραβας τραβούσε βίντεο το τυλιχτό του και κατά λάθος κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη.

Από βίντεο και εικόνες της στιγμής της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη έχουν κατακλυστεί τις τελευταίες ώρες τα social media.

Τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι συγκλονιστικά, με ένα από αυτά να έρχεται από ένα κατάστημα fast food. Εκεί ένας Άραβας κατέγραψε τη στιγμή που ακούστηκε η έκρηξη.

Συγκεκριμένα τραβούσε βίντεο την ώρα που ετοίμαζαν την παραγγελία του, ένα τυλιχτό με κοτόπουλο, ωστόσο ξαφνικά ακούγεται ένας δυνατό κρότος. Αμέσως όλοι άρχισαν να τρέχουν μέσα στο κατάστημα και επικράτησε πανικός.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής επίσημα στοιχεία, έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι και πάνω από 50 τραυματίστηκαν.

Οσμή τρομοκρατίας

«Οσμή τρομοκρατίας» πίσω από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη και στον πιο κεντρικό της δρόμο, την πολυσύχναστη και τουριστική Λεωφόρο Ιστικλάλ, «βλέπει» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος στην πρώτη του – λακωνική – δήλωση για το γεγονός, ανέφερε: «Οι προσπάθειες να καταβάλουν την Τουρκία και το τουρκικό έθνος με τρομοκρατία δεν θα έχει επιτυχία, όπως δεν είχε και μέχρι τώρα. Υπάρχει άρωμα τρομοκρατίας σ’ αυτή την υπόθεση. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μια γυναίκα που έπαιξε ρόλο».

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της έκρηξης, όμως πληροφορίες μιλούν για τσάντα με εκρηκτικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου