AROUND THE WEB

Η Rose Ayling-Ellis και η Barbie δημιούργησαν την πρώτη κούκλα με ακουστικά βαρηκοΐας

η-rose-ayling-ellis-και-η-barbie-δημιούργησαν-την-πρώτη-κού-875856

Η Rose Ayling-Ellis φωτογραφήθηκε με την πρώτη κούκλα Barbie που φορά ακουστικά βαρηκοΐας. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίζεται στη νέα καμπάνια «Rose, Barbie and Friends», η οποία έχει στόχο να διευρύνει το φάσμα των πραγματικών ανθρώπων τους οποίους απεικονίζει η Barbie.

H Rose Ayling-Ellis είναι κωφή από τη γέννησή της και θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα μέσα από αυτή την συνεργασία. Μάλιστα, δήλωσε πώς όταν ήταν παιδί είχε σχεδίασει ακουστικά βαρηκοΐας για τις δικές της κούκλες Barbie καθώς δεν ήθελε να νιώθει ότι είναι διαφορετική.

Διαβάστε επίσης: Αργύρης Πανταζάρας: Δείτε πώς αντέδρασε όταν είδε τον εαυτό του σε… σταυρόλεξο

«Είναι τόσο σημαντικό για τα παιδιά να μπορούν να βλέπουν τον εαυτό τους να εκπροσωπείται στα παιχνίδια με τα οποία παίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι ενθουσιασμένη που η εταιρεία Mattel κυκλοφορεί περισσότερες κούκλες που ενθαρρύνουν τα παιδιά να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητά τους», πρόσφεσε.

Πως δημιουργήθηκε η νέα Barbie

Ακόμη, για να δημιουργήσει τη Barbie με ακουστικά, η εταιρεία ζήτησε τη βοήθεια μιας πετυχημένης ωτορινολαρυγγολόγου, της Jen Richardson.

Η γιατρός δήλωσε ότι η εικόνα της κούκλας με το ροζ ασορτί με τα ρούχα της ακουστικό, θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακοή τους. «Είμαι ενθουσιασμένη που οι νεαροί ασθενείς μου θα μπορούν να παίζουν με μια κούκλα που είναι σαν αυτούς».

Η Barbie συνεχίζει να λανσάρει κούκλες κόντρα στο στερεοτυπικό σώμα. Η νέα σειρά περιλαμβάνει κούκλες με λιγότερο αδύνατα σώματα και αντρικές φιγούρες λιγότερο γυμνασμένες. Στόχος να εκπροσωπηθούν όλοι οι σωματότυποι και αυτό χωρίς αμφιβολία μας κάνει να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου