ΔΙΕΘΝΗ

Το καλύτερο σκονάκι που έγινε ποτέ: Φοιτήτρια νομικής χάραξε σε στυλό την Ποινική Δικονομία

το-καλύτερο-σκονάκι-που-έγινε-ποτέ-φοι-872187

Μια Ισπανίδα καθηγήτρια νομικής μοιράστηκε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Twιtter ένα από τα πιο έξυπνα σκονάκια που έκανε μια από τις φοιτήτριές της για να περάσει το μάθημα που διδάσκει.

Χρησιμοποίησε μια ντουζίνα «καλλιτεχνικά» χαραγμένα στυλό BIC.

Η Γιολάντα Ντε Λούντσι, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγα, στην Ισπανία, μοιράστηκε πρόσφατα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Twitter.

Πριν από μερικά χρόνια, μια από τις φοιτήτριές της προσπάθησε να περάσει χωρίς να διαβάσει το μάθημα της Ποινικής Δικονομίας. Επειδή βαριόταν να διαβάσει το μάθημα αποφάσισε να χαράξει κομμάτια από τον Κώδικα Ποινική Δικονομία σε έντεκα στυλό BIC.

Κοιτώντας προσεκτικά τα στυλό μπορούμε να δούμε την ικανότητα της φοιτήτριας στη στενογραφία.

.

«Ο κώδικας Ποινικής Δικονομίας σε στυλό BIC. Τι τέχνη!, εγραψε η καθηγήτρια στο Twitter, προσθέτοντας το hashtag «το σκονάκι δεν είναι όπως παλιά».

Μοιράστηκε μόνο τις φωτογραφίες για να δείξει σε άλλους καθηγητές την εφευρετικότητα των φοιτητών της.

Ένα από τα άτομα που απάντησαν στο viral tweet της Γιολάντα ισχυρίστηκε ότι γνώριζε την φοιτήτρια που έκανε το σκονάκι.

«Γεια σου Γιολάντα. Γνωρίζω τον συγγραφέα αυτού του υπέροχου έργου. Μάλιστα, με εξουσιοδότησε να σας δείξω μερικά ακόμα που κρατάει ακόμα στο σπίτι», έγραψε ο χρήστης του Twitter.

«Η τεχνική που χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης, όπως μου λέει ο ίδιος, ήταν να αντικαταστήσει το καλώδιο γραφίτη ενός μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, κάτι που του έκανε εξαιρετικά εύκολο να χαράξει το στυλό».

Ο Γκόνζο, φίλος της φοιτήτριας, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του αυτοσχέδιου εργαλείου χαρακτικής.

 

 Στέφανος Νικήτας
huffingtonpost.gr 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου