ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: ΒΙΝΤΕΟ-σοκ από την στιγμή της σύγκρουσης των δύο ελικοπτέρων στον αέρα

αυστραλία-βιντεο-σοκ-από-την-στιγμή-τη-868736

Ένα βίντεο σοκ από την στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης των δύο ελικοπτέρων στον αέρα κοντά στο θεματικό πάρκο Sea World στην Αυστραλία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αποτέλεσμα του αεροπορικού δυστυχήματος ήταν τέσσερις άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους και τρεις να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα νέα πλάνα που εξασφάλισε το αυστραλιανό μέσο Seven News είναι από το εσωτερικό τους ενός ελικοπτέρου. Σε αυτά φαίνεται ένας από τους επιβάτες να προσπαθεί να προειδοποιήσει τον πιλότο, χτυπώντας τον επίμονα στον δεξιό ώμο καθώς έβλεπε το άλλο ελικόπτερο να κατευθύνεται καταπάνω τους.

Μετά την σφοδρή σύγκρουση στον αέρα, ο πιλότος παρά τις εκτεταμένες ζημιές που είχε υποστεί το ελικόπτερο, κατάφερε να το σταθεροποιήσει και να το προσγειώσει στην παραλία, επιτρέποντας σε όλους τους επιβαίνοντες να γλιτώσουν με ελαφρά τραύματα.

Το ΒΙΝΤΕΟ-σοκ από την στιγμή της σύγκρουσης

Το δεύτερο ελικόπτερο που ερχόταν από λίγο χαμηλότερο ύψος, μετά την σύγκρουση κατέπεσε στην αμμουδιά της Gold Coast Broadwater, οδηγώντας στον θάνατο τέσσερις από τους επιβαίνοντες.

Μία μητέρα με τον 9χρονο γιο της που επέβαιναν στο ελικόπτερο σώθηκαν. Η μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με δύο σπασμένα πόδια, σπασμένο δεξιό ώμο, σπασμένη κλείδα και κατεστραμμένο αριστερό γόνατο. Ο 9χρονος βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς υπέστη κάταγμα στο κρανίο, εγκεφαλικό τραύμα και τραύματα στο πρόσωπο κατά τη συντριβή. Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων του Κουίνσλαντ στο Μπρίσμπεϊν και βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο 52χρονος πιλότος του πρώτου ελικοπτέρου, Μάικλ Τζέιμς, ο οποίος κατάφερε να προσγειωθεί στην αμμουδιά, να πηγαίνει προς τα συντρίμμια του δεύτερου ελικοπτέρου για να βοηθήσει τους επιβάτες.

Ο πιλότος του πρώτου ελικοπτέρου, Μάικλ Τζέιμς, λίγα λεπτά μετά την μοιραία σύγκρουση

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου