ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκοτώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φιλήμων Μουλάλα – Δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά του

σκοτώθηκε-ο-παλαίμαχος-ποδοσφαιριστ-863680

Θρήνος στο αφρικανικό ποδόσφαιρο, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φιλήμων Μουλάλα σκοτώθηκε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τα τρία σκυλιά του, όπως μετέδωσαν τα αφρικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Μουλάλα ήταν 60 ετών με σημαντική πορεία στους Μουφουλίρα Γουόντερερς της Ζάμπιας και στους Κέιπ Τάουν Σπερς της Νότιας Αφρικής.

Ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της Ζάμπιας, ενώ ζούσε στο Λίχτενμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Σύμφωνα με τα αφρικανικά μέσα, ο Μουλάλα βρέθηκε νεκρός στην αυλή της κατοικίας του από την σύζυγό του, όταν εκείνη άκουσε τα τρία σκυλιά, τον Μπλέσινγκ, τον Πρόσπερ και τον Μπουλντόζερ να γαβγίζουν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας περιγράφονται οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε το πτώμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από τη σύζυγό του:

«Η σύζυγος δεν έλεγξε τι συνέβαινε όταν τα σκυλιά γάβγιζαν, καθώς το σπίτι τους βρίσκεται σε πολυσύχναστο δρόμο και τα σκυλιά γάβγιζαν συχνά στους πεζούς και τα οχήματα που περνούσαν από εκεί.

Αφού αποκαταστάθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα, μπήκε μέσα ψάχνοντας τον σύζυγό της, αλλά δεν τον βρήκε. Συνεχίζοντας την αναζήτησή της, η γυναίκα είδε τον σύζυγό της να κείτεται ακίνητος έξω στον κήπο. Στη συνέχεια βγήκε έξω, μόνο για να διαπιστώσει ότι ο σύζυγος είχε δαγκωθεί από τα σκυλιά τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου