ΔΙΕΘΝΗ

Πορτογαλία: Μισθός 2000 ευρώ, κάρτες σίτισης και extra bonus σε όποιον μιλά Ελληνικά

πορτογαλία-μισθός-2000-ευρώ-κάρτες-σίτισ-861923

Τελικά ίσως υπάρχουν λύσεις για την εξεύρεση εργασίας εκτός της χώρας μας και μάλιστα με ιδανικές συνθήκες. Η εταιρεία Concentrix αναζητά ελληνόφωνους για να εργαστούν ως «Content Reviewer» στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με πολύ καλά εργασιακά προνόμια.

Η εταιρεία εκτός από ότι προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών που αγγίζει τα 1.947 ευρώ, οι εργαζόμενοι της λαμβάνουν κουπόνια σίτισης, έξτρα μπόνους και ασφάλεια υγείας.

Από διακοπές μέχρι… σαμπάνια

Η εταιρεία προσφέρει ακόμα ειδικές εκπτώσεις στους εργαζόμενους της, ειδικά πακέτα διακοπών, δωρεάν ποτά και… «ημέρες φρούτων».

Για να στείλετε το βιογραφικό σας και να εργαστείτε ως «Content Reviewer» στην Concentrix, είναι απαραίτητο να έχετε άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο (γνώση σε μητρικό επίπεδο). Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε γνώση επιπέδου C1 στην Αγγλική γλώσσα.

Για να εργαστείτε ως «Content Reviewer» θα πρέπει να έχετε εμπειρία στην επεξεργασία κειμένου καθώς και στον έλεγχο ή την ανάλυση ψηφιακού περιεχομένου.

Πριν στείλετε το βιογραφικό σας, σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να μετακομίσετε στην Λισαβόνα και είστε διαθέσιμοι να εργαστείτε σε κυλιόμενα ωράρια. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις βάρδιες εργασίας που ορίζονται:

  • Από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.
  • Από τις 2:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
  • Από τις 11:00 μ.μ. έως τις 8:00 π.μ.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου