ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ στο Παρίσι: Νέες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία 12χρονης – Βρέθηκε νεκρή σε μπαούλο

θρίλερ-στο-παρίσι-νέες-πληροφορίες-γι-861699

Φρίκη στο Παρίσι, όπου βρέθηκε το πτώμα ενός 12χρονου κοριτσιού μέσα σε ένα μπαούλο. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μίας 20χρονης γυναίκας, θεωρώντας την ύποπτη για τη δολοφονία της 12χρονης Λόλα.

Το κορίτσι βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε μπαούλο στο 19ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, με σοβαρά τραύματα στον λαιμό και τους αριθμούς “1” και “0” πάνω στο σώμα (δεν διευκρινίστηκε αν ήταν χαραγμένα ή γραμμένα).

Ο πατέρας της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της το απόγευμα της Παρασκευής. Από τις κάμερες ασφαλείας προέκυψε πως την 12χρονη ακολουθούσε μια άγνωστη γυναίκα.

Το μπαούλο εντοπίστηκε στην εσωτερική αυλή κτιρίου που βρίσκεται 200 μέτρα από το σπίτι όπου διέμενε η 12χρονη, σύμφωνα με την Εισαγγελία. Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκαν δύο βαλίτσες και ένα αδιαφανές πλαστικό κουτί αποθήκευσης, καλυμμένο με ένα κομμάτι ύφασμα. Μέσα στο κουτί αυτό ήταν το άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Η Εισαγγελία του Παρισιού άνοιξε έρευνα για «δολοφονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών». Στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν απαγωγή βρέθηκαν στο υπόγειο του κτιρίου όπου κατοικεί η οικογένεια.

Aρχικά προσήχθησαν 6 άτομα, εκ των οποίων και ο άστεγος που εντόπισε το μπαούλο και ειδοποίησε την αστυνομία. Αυτή την στιγμή εξακολουθούν να κρατούνται τέσσερα άτομα, ενώ η 20χρονη έχει συλληφθεί.

Μάρτυρες κάνουν λόγο για διαταραγμένη συμπεριφορά μιας γυναίκας που κουβαλούσε ένα πλαστικό μπαούλο. Συγκεκριμένα μάρτυρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μια γυναίκα του ζήτησε βοήθεια, το απόγευμα, για να μετακινήσει ένα μεγάλο μπαούλο.

Εκμεταλλευόμενοι το υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί βρήκαν την ύποπτη και τη συνέλαβαν. «Έμοιαζε λίγο τρελή», «ασταθής», λέει στο BFM TV ένας κάτοικος της περιοχής που τη συνάντησε. «Μετέφερε το μπαούλο, το άφησε ακόμη και μπροστά στο καφέ, πήγε απέναντι να αγοράσει ένα κρουασάν και γύρισε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα», υποστήριξε.

Η νεκροψία που έγινε το Σάββατο έδειξε ότι το παιδί πέθανε από ασφυξία. Προς το παρόν διενεργείται έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου