ΔΙΕΘΝΗ

Φορτηγό πέφτει από αυτοκινητόδρομο πάνω σε τρακαρισμένα οχήματα

φορτηγό-πέφτει-από-αυτοκινητόδρομο-π-853175

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν φορτηγό έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα αυτοκινητόδρομου στην κομητεία του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια και έπεσε σε δρόμο από κάτω, πάνω σε οχήματα που είχαν συγκρουστεί λίγο νωρίτερα.

Το περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής γύρω στις 07:30 το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) σε διακλάδωση των ολισθηρών λόγω βροχής αυτοκινητόδρομων 14 και 5 στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια και το κατέγραψε σε βίντεο επιβάτης οχήματος που βιντεοσκοπούσε την πρώτη σύγκρουση μεταξύ ενός ημιφορτηγού κι ενός SUV.

Στα πλάνα διακρίνεται το ημιφορτηγό να έχει ανατραπεί και ένα μαύρο SUV καρφωμένο σε τοίχο, ενώ τουλάχιστον δύο περιπολικά έχουν φθάσει στο σημείο και μπλοκάρουν την κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα. Ξαφνικά ένα μεγάλο φορτηγό, που περνούσε από τον αυτοκινητόδρομο από πάνω, σπάζει τη μπάρα και πέφτει κάθετα πάνω στα τρακαρισμένα οχήματα.

Ο Τόμι Ντοράντο, που κατέγραψε το τροχαίο, είπε στο τοπικό δίκτυο ΚΑΒC ότι ανησύχησε για την τύχη των τραυματιοφορέων που είχαν σπεύσει στο σημείο. «Αρχικά έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου», είπε.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από την πτώση του φορτηγού και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής κι άλλο ένα τραυματίστηκε από το προηγούμενο τροχαίο.

Δείτε βίντεο

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου