ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: 56χρονη τουρίστρια τραυματίστηκε προσπαθώντας να βγάλει σέλφι

κύπρος-56χρονη-τουρίστρια-τραυματίστη-852686

Από ύψος επτά μέτρων στην θάλασσα έπεσε μια 56χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία, επισκεπτόμενη τις Θαλασσινές Σπηλιές στην Πέγεια της Κύπρου, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την 1η Ιανουαρίου του 2023 και ώρα 15:00 λήφθηκε πληροφορία ότι γυναίκα είχε πέσει στην θάλασσα στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών στην Πέγεια.

Κατόπιν, Αστυνομικοί μετέβησαν εκεί και διαπιστώθηκε ότι μια γυναίκα από την Γερμανία ηλικίας 56 ετών μαζί με τον σύζυγο της, στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφίες και βαδίζοντας προς τα πίσω για να έχει καλύτερη λήψη, έπεσε από ύψος επτά μέτρων στην θάλασσα και τραυματίστηκε.

Στην επιχείρηση συνέδραμαν η πυροσβεστική υπηρεσία και η λιμενική αστυνομία.

Aπό το σημείο, η 56χρονη παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα στο δεξί πόδι και χέρι.

Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται πλέον σταθερή και εκτός κινδύνου, ωστόσο παραμένει στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου Πάφου για παρακολούθηση.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου