AROUND THE WEB

ΗΑΕ: Πρόστιμο 36.000 ευρώ σε γυναίκα που κοίταξε το κινητό του άνδρα της

ηαε-πρόστιμο-36-000-ευρώ-σε-γυναίκα-που-κοίτ-847243

Μια γυναίκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που τόλμησε να κοιτάξει το κινητό του άνδρα της μετά από υποψίες πως την απατά, κρίθηκε ένοχη για την καταπάτηση της ιδιωτικής ζωής του.

ΗΑΕ: Πρόστιμο 36.000 ευρώ σε γυναίκα που κοίταξε το κινητό του άνδρα της
Η γυναίκα φέρεται να βρήκε αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας του στο κινητό του τηλέφωνο, αλλά όταν τον κατηγόρησε πως είχε εξωσυζυγική σχέση, εκείνος την ανέφερε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η γυναίκα θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 36.000 ευρώ και να απελαθεί.

Το ζευγάρι είναι στην ηλικία των 30 ετών και έχουν αραβική υπηκοότητα, αναφέρει το Gulf News.

Η γυναίκα φέρεται να κοίταξε τα μηνύματα του συζύγου της και να είδε το προφίλ του στο WhatsApp, προτού μεταφέρει φωτογραφίες από το τηλέφωνό του στο δικό της.

Στη συνέχεια, έδειξε τις φωτογραφίες αυτές στο σύζυγός της, κατηγορώντας τον πως είχε σχέση με μια άλλη γυναίκα. Σε απάντηση, ο άνδρας έκανε καταγγελία στο δικαστήριο, κατηγορώντας την σύζυγό του για την μεταφορά φωτογραφιών χωρίς την άδειά του.

Η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της και κρίθηκε ένοχη από το Ποινικό δικαστήριο στις 12 Μαΐου. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 36.000 ευρώ καθώς και η απέλασή της από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Daily Mail/ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου