LIFE STYLE

Τρόμος σε συναυλία του ράπερ Τ.Ι.

τρόμος-σε-συναυλία-του-ράπερ-τ-ι-842973

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στον συναυλιακό χώρο «Irving Plaza» στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, τουλάχιστον ένας ένοπλος εισέβαλε σε συναυλία του ράπερ T.I. και άρχισε να πυροβολεί κατά ριπάς, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας άλλους τρεις.

Το επεισόδιο έγινε στις 22.15 τοπική ώρα στο κτήριο που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Union Square. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή στον χώρο ήταν περισσότεροι από 1.000 θεατές. Ένας άνδρας πυροβολήθηκε στο στήθος κι ένας άλλος στο στομάχι, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Όταν σημειώθηκε η επίθεση, ο διάσημος ράπερ δεν είχε βγει ακόμα στη σκηνή. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρχε και δεύτερος ένοπλος. Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.


Αστυνομικά οχήματα περικύκλωσαν το «Irving Plaza», με αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο.

Πανικός

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν δραματικές εικόνες λίγα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση. Στα πλάνα εμφανίζεται το συγκεντρωμένο πλήθος σε κατάσταση πανικού να επιχειρεί να διαφύγει προς την έξοδο, δευτερόλεπτα μετά το αιματηρό συμβάν.

Μιλώντας στο δίκτυο WNBC ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης της Ν. Υόρκης William Aubry είπε πως το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον τρίτο όροφο του κτηρίου, στο πράσινο δωμάτιο. Το συναυλιακό κέντρο έκλεισε άμεσα και η πρόσβαση στους πέριξ δρόμους αποκλείστηκε. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου