ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος στο θρίλερ Πουλίδο – Τον απελευθέρωσε η αστυνομία

τέλος-στο-θρίλερ-πουλίδο-τον-απελευθ-841715

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε το θρίλερ της απαγωγής του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως μετέδωσαν το πρωί της Δευτέρας μεξικανικά μέσα, ο ποδοσφαιριστής απελευθερώθηκε τελικά χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας, η οποία εισέβαλε στο κρυσφύγετο των απαγωγέων.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιηθεί πολλές λεπτομέρειες από την επιχείρηση διάσωσης, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Την πληροφορία της απελευθέρωσης μετέδωσε πρώτος μέσω Twitter ο Αντόνιο Νέλι, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς δημοιογράφους της χώρας, επικαλούμενος πολύ έμπιστες πηγές.

Νωρίτερα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι απαγωγείς του διεθνούς Μεξικανού φορ του Ολυμπιακού ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένεια του Πουλίδο, απαιτώντας λύτρα ώστε να λήξει η ομηρία του.

Υπενθυμίζεται πως ο Άλαν Πουλίδο απήχθη από 6 ένοπλους άνδρες στην ευρύτερη περιοχή της Ταμαουλίπα αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν επέστρεφε μαζί με τη σύντροφό του Ιλεάνα Σάλας από διασκέδαση. Οι ένοπλοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί με τον 25χρονο επιθετικό προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή, η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε την οικογένεια του παίκτη και τις αρχές.

Αν και μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, μεξικανικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την μεταφορά του στο νοσοκομείο, που τον εμφανίζουν εμφανώς καταβεβλημένο αλλά υγιή.

Ε.Σ.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου