ΔΙΕΘΝΗ

13χρονη κρεμάστηκε στο δωμάτιό της ενώ υπνοβατούσε

13χρονη-κρεμάστηκε-στο-δωμάτιό-της-ενώ-υ-837404

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 13χρονη μαθήτρια όταν υπνοβατούσε στο δωμάτιό της και κατά λάθος μπήκε στην ντουλάπα όπου και κρεμάστηκε.

Η 13χρονη Χέιζελ Τζορτζίνα Μπράντλεϊ είχε ιστορικό υπνοβασίας και φοβόταν την ντουλάπα της, από τότε που είχε δει την ταινία κινουμένων σχεδίων « Monsters, Inc.».

Η μαθήτρια αγκάλιασε και φίλησε την μητέρα της για καληνύχτα, προτού πάει για ύπνο στις 23 Μαϊου. Αλλά ο πατέρας της την βρήκε την άλλη μέρα ντυμένη με την στολή του σχολείου και κρεμασμένη στην ντουλάπα του δωματίου της.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο θάνατός της ήταν ένα ατύχημα όταν οι γονείς είπαν στην αστυνομία πως είχε ιστορικό υπνοβασίας.
Το σπίτι της οικογένειας

Όπως ανέφερε η μητέρα της: «Έπρεπε πάντα να είναι κλειστή η πόρτα της ντουλάπας της. Είχε προβλήματα με τις ντουλάπες γι’ αυτό και είμαι σίγουρη ότι υπνοβατούσε. Είχε πολλά χρόνια ακόμη ζωής μπροστά της».

Η νεκροψία επιβεβαίωσε πως η αιτία θανάτου ήταν το κρέμασμα και τα αποδεικτικά στοιχεία της αστυνομίας έδειξαν πως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο στο σπίτι της οικογένειας.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου