ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αεροσκάφος του Ναυτικού έπεσε πάνω σε σπίτι -Νεκροί οι δυο πιλότοι

ηπα-αεροσκάφος-του-ναυτικού-έπεσε-πάν-834010

Ένα μικρό αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, συνετρίβη σε μια κατοικημένη γειτονιά της Αλαμπάμα, προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι κανένα από τα μέλη του πληρώματος δεν επέζησε, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί κατοίκων ή περαστικών.

«Ένα αεροσκάφος T-6B Texan II του Ναυτικού των ΗΠΑ συνετρίβη στο Φόλεϊ της Αλαμπάμα. Το πλήρωμα δεν επέζησε από τη συντριβή. Δεν γνωρίζουμε για απώλεια αμάχων», ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ την Παρασκευή το απόγευμα.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε σε ένα σπίτι στην κωμόπολη Μανόλια Σπρινγκς, με τον επικεφαλής της τοπικής πυροσβεστικής να δηλώνει ότι η πυρκαγιά που προκλήθηκε, έπληξε το σπίτι και πολλά οχήματα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα μέλη του πληρώματος ήταν δυο.

Το ευτύχημα είναι πως οι κάτοικοι του σπιτιού πάνω στο οποίο έπεσε το αεροσκάφος, κατάφεραν να «βγουν με ασφάλεια» από αυτό, πριν παραδοθεί πλήρως στις φλόγες.

Δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε το ατύχημα, με την αστυνομία να λέει ότι το Υπουργείο Άμυνας και το Ναυτικό των ΗΠΑ θα αναλάβουν την έρευνα.

[Protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου