ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: 15χρονη αυτοκτόνησε όταν είδε γυμνή φωτογραφία της στο Snapchat

ηπα-15χρονη-αυτοκτόνησε-όταν-είδε-γυμνή-832388

Ένα 15χρονο κορίτσι από την Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών αυτοκτόνησε όταν ένας φίλος της δημοσίευσε γυμνά πλάνα της, χωρίς την έγκρισή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η οικογένεια της κοπέλας ζητά δικαιοσύνη, αλλά η αστυνομία δηλώνει πως δεν έχει σχέση με εκφοβισμό.

Η Τοβάνα Χόλτον, μια νέα μαθήτρια στο γυμνάσιο Wiregrass Ranch, αυτοκτόνησε με το όπλο της μητέρας της την Κυριακή.

«Δεν μπορούσα να μπω στο μπάνιο» δήλωσε η μητέρα της, Λεβόν Χόλτον Τίμερ. «Το φως του μπάνιο ήταν σβηστό κι έτσι προσπάθησα να μπω μέσα. Τότε κοίταξα κάτω και είδα μια λίμνη αίματος. Προσπάθησα να ασκήσω πίεση, πίεση στο κεφάλι της. Προσπάθησα να τη σώσω».

Η μητέρα του κοριτσιού ανακαλεί την τελευταία συνομιλία με την κόρη της, η οποία, όπως είπε, δεν μπορούσε να αντέξει την ταπείνωση.

«Η Τονόβα έλεγε: ‘Μαμά τους ανήκω; Τους ανήκω;’ Και της είπα: ‘Τι εννοείς τους ανήκεις;’ Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Στην προσπάθειά της να βρει απαντήσεις, η θεία της 15χρονης μπήκε στο facebook και διαπίστωσε πως ένας στενός φίλος της ανιψιάς της δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία της την ώρα που έκανε μπάνιο.

«Νόμιζα πως ήταν απλά φωτογραφίες, και στη συνέχεια, τα παιδιά άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα» δήλωσε η θεία της Τονόβα. «Όλοι μιλούσαν γι’ αυτήν και είπαν ότι ανέβηκαν φωτογραφίες της στο Snapchat».

Σύμφωνα με την «Daily Beast», ο πρώην φίλος της Τονόβα κατέγραψε ένα βίντεο με την κοπέλα να κάνει μπάνιο και στη συνέχεια το δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς την άδειά της. Μετά το βίντεο εμφανίστηκε στο Snapchat, και πολλοί άρχισαν να κάνουν screenshots και να τα ανταλλάσουν μεταξύ τους, όπως δήλωσε μια φίλη της.

Η Τονόβα ήξερε ότι το ανέβασε ο πρώην φίλος της.«Το έκανε μόνο και μόνο γιατί μπορούσε και γιατί ήθελε να την πληγώσει» δήλωσε ένας άλλος φίλος.

Ο πρώην φίλος της, μετά την αυτοκτονία της 15χρονης, μοιράστηκε τις σκέψεις του στο λογαριασμό του στο twitter. «Ήταν τόσο όμορφη. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να τα αποτρέψω όλα αυτά. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μωρό μου».

RT/ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου