ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη ενόπλου που κατευθυνόταν στο Gay Pride του Λος Αντζελες

σύλληψη-ενόπλου-που-κατευθυνόταν-στο-gay-831707

Ένας άνδρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν αυτόματα τουφέκια, σφαίρες και πιθανόν εκρηκτικές ύλες, και ο οποίος κατά δήλωσή του σκόπευε να μεταβεί στο Gay Pride του Λος Αντζελες, συνελήφθη στην Καλιφόρνια, όπως μετέδωσαν οι Los Angeles Times.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία στη Σάντα Μόνικα έλαβε ένα τηλεφώνημα για έναν άνδρα που κινούνταν ύποπτα. Όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το αυτοκίνητό του, μέσα σε αυτό βρέθηκε ο οπλισμός.

Ο άνδρας, που συνελήφθη, δήλωσε στις Αρχές ότι βρισκόταν στην περιοχή επειδή σκόπευε να πάει στο γκέι φεστιβάλ Υπερηφάνειας του Λος Αντζελες.

Οι Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του συλληφθέντα. Πάντως, το αυτοκίνητό του είχε πινακίδες κυκλοφορίας της Ιντιάνα.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις Αρχές, λόγω και του μακελείου που σημειώθηκε σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Με 50 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους και ακόμη 53 να έχουν τραυματιστεί από το χέρι ενός δράστη που άνοιξε πυρ αδιακρίτως, το αιματοκύλισμα στο Ορλάντο πρόκειται για την χειρότερη μαζική δολοφονία στην ιστορία των ΗΠΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου