ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 30χρονος σκότωσε την 16χρονη ξαδέλφη της γυναίκας του, την άφησε στο δάσος

βρετανία-30χρονος-σκότωσε-την-16χρονη-ξα-820017

Την ενοχή του για τον θάνατο της 16χρονης ξαδέρφης της γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή σε δασική έκταση, μετά την εξαφάνισή της στις 8 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης, παραδέχθηκε ένας 30χρονος στο Χαμσάιρ της Βρετανίας.

Ο Shane Mays κατηγορείται για τη δολοφονία της έφηβης, όμως ο ίδιος κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του στο δικαστήριο του Γουίντσεστερ αρνείται ότι υπήρχε πρόθεση. Η σύζυγός του είναι ξαδέρφη της έφηβης. Η υπόθεση θα συνεχιστεί αύριο.

Ο δημόσιος κατήγορος πάντως αρνήθηκε να δεχθεί την ομολογία του, λέγοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά η δίκη.

Η κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή την Ημέρα της Ευρώπης, στις 8 Μαΐου, ενώ το σώμα της βρέθηκε στις 21 Μαΐου σε κοντινή δασική έκταση.

Πλέον, ορίστηκε δικαστής και οι κατήγοροι ελπίζουν ότι η υπόθεση θα ανοίξει την Τρίτη.

Η εξαφάνιση της Λουίζ, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στην κοινότητά της. Η σορός της βρέθηκε από την αστυνομία 1,5 μίλι μακριά από το διαμέρισμα του 30χρονου, σε δασική περιοχή, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, ενώ ο εντοπισμός της σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Μαζί με τον 30χρονο συνελήφθη και η γυναίκα του και ξαδέλφη της 16χρονης, που θεωρήθηκε ότι είχε σύνδεση με τον θάνατο της κοπέλας. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Κατά τη σημερινή διαδικασία στο ακροατήριο, ο κατηγορούμενος μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και για να παραδεχθεί την κατηγορία περί ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου