ΔΙΕΘΝΗ

Βίαζε τη σύντροφό του για 2 χρόνια ενώ αυτή κοιμόταν

βίαζε-τη-σύντροφό-του-για-2-χρόνια-ενώ-α-81700

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας 27χρονης από την Βρετανία ότι ο φίλος της, της έδινε υπνωτικά χάπια και την βίαζε επί δύο ολόκληρα χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό ο Ρόμπερτ Φράιερς, ο οποίος μάλιστα έπασχε από το σύνδρομο της ’’Ωραίας Κοιμωμένης’’ και προτιμούσε η κοπέλα του, Ναόμι Χάμπσον, να κοιμάται, όταν επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της.

Και δεν ήταν μόνο ότι την ήθελε αναίσθητη, αλλά πολλές φορές παρενέβαινε και της έβαφε τα νύχια ή της φορούσε σέξι ρούχα. Αρκετές φορές μάλιστα κινηματογραφούσε τις περιπτύξεις τους.

Αυτό στάθηκε η αφορμή για να ανακαλύψει έντρομη η κοπέλα, όλα όσα συνέβαιναν, ενώ κοιμόταν. Ανακάλυψε φωτογραφίες από την άρρωστη συνήθεια του συντρόφου της στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του

Η νεαρή αποκάλυψε στο δικαστήριο, ότι το διάστημα που ήταν ζευγάρι, εκείνη αντιμετώπιζε κάποια οικογενειακά προβλήματα και έπινε πολύ.

Εκείνος το εκμεταλλευόταν βάζοντας υπνωτικά στο ποτό της

Οι γιατροί εξήγησαν στο δικαστήριο ότι πάσχει από μία διαταραχή που ονομάζεται ’’σύνδρομο της Ωραίας Κοιμωμένης’’. Ο άνδρας συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση, ενώ η κοπέλα δηλώνει πως: ’’Η ζωή μου έχει σπάσει σε χιλιάδες κομμάτια. Η ψυχή μου είναι τραυματισμένη. Τον μισώ για όσα μου έκανε’’.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου