ΔΙΕΘΝΗ

Μαδρίτη: Σεξουαλικό σκάνδαλο σε σχολή μοντέλων

μαδρίτη-σεξουαλικό-σκάνδαλο-σε-σχολή-810703

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας της Μαδρίτης έχει τεθεί η ακαδημία μοντέλων TBS που βρίσκεται στην περιοχή Tetuán. Ο διευθυντής της σχολής, 57 ετών, συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου, ανερχόμενου μοντέλου.

Ο αποκαλούμενος ως J.A.M. συνελήφθη την Παρασκευή στο σπίτι του στην περιοχή Carabanchel, και ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας από την Επιθεώρηση Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στη Μαδρίτη. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μία επιχείρηση που λειτουργούσε με πλαστή άδεια, με την οποία εξασφαλίζονταν προγράμματα κατάρτισης για μοντέλα πασαρέλας και φωτογράφισης.

Άνθρωποι που διέμεναν κοντά στη σχολή ανέφεραν ότι έβλεπαν πολύ συχνά να μπαίνουν ανήλικα αγόρια.

Στην ιστοσελίδα της TBS δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τους διδάσκοντες. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι ο συλληφθείς παρέδιδε μαθήματα, αν και δεν είχε εργαστεί ποτέ ως μοντέλο, ούτε είχε σπουδάσει κάποια ειδικότητα που να σχετίζεται με τον χώρο της μόδας.

Μαρτυρίες ανθρώπων κάνουν λόγο για ένα «απεριποίητο χαμόσπιτο» και όχι για μία κλασσική σχολή μοντέλων, ενώ εκτός από τον συλληφθέντα, φέρεται να δίδασκε και ένας άλλος άνδρας, ο 18χρονος Sergio.

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου