ΔΙΕΘΝΗ

Νεκρός 8χρονος από χειροβομβίδα που πέταξαν σε διαμέρισμα

νεκρός-8χρονος-από-χειροβομβίδα-που-πέ-794583

Ένα 8χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του όταν άγνωστοι έριξαν μια χειροβομβίδα στο διαμέρισμα όπου έμενε στη σουηδική πόλη του Γκέτεμποργκ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Γιουσούφ Βαρσάμ από το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας κοιμόταν στο σαλόνι του διαμερίσματος στην περιοχή Biskopsgarten, όπου επισκεπτόταν συγγενείς του.

Η αστυνομία πιστεύει πως η επίθεση μπορεί να συνδέεται με βεντέτα του υποκόσμου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας που καταδικάστηκε για έναν μοιραίο πυροβολισμό στην περιοχή το περασμένο έτος, μένει στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

«Θα πρέπει να ερευνήσουμε αν το κίνητρο συνδέεται με αυτό το περιστατικό. Η θεωρία μας είναι πως μπορεί και να συνδέονται» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τόμας Φούξμποργκ.

Τουλάχιστον 5 παιδιά και αρκετοί ενήλικες ήταν στο διαμέρισμα όταν άγνωστοι πέταξαν την χειροβομβίδα.

Ο Βαρσάμ υπέκυψε στα τραύματά του την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Ο Φούξμποργκ δήλωσε πως δεν ήταν μέλος της οικογένειας που είχε καταχωρηθεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Η μητέρα, η αδερφή και ο αδερφός του Γιουσούφ βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο, όταν συνέβη η επίθεση, αλλά υπέστησαν ήσσονος σημασίας.

Πηγή: BBC

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου