ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλία: Σκύλος σώζει 10χρονο κορίτσι από βιασμό

βραζιλία-σκύλος-σώζει-10χρονο-κορίτσι-α-78749

Μία συγκινητική ιστορία αφοσίωσης και αγάπης γράφτηκε αυτές τις μέρες στο Πιλάρ ντο Σουλ, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Πρωταγωνιστές, ένα 10χρονο κορίτσι το οποίο δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της από άγνωστο άνδρα και η ηρωίδα σκυλίτσα της Κιάρα, η οποία επενέβη άμεσα και πρόλαβε τα χειρότερα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από 10 μέρες. Γνωρίζοντας ότι το κορίτσι είναι μόνο του στο σπίτι, ο άνδρας χτύπησε την πόρτα δήθεν για να ζητήσει νερό. Αφού εκείνη άνοιξε, ο άνδρας όρμηξε μέσα και επιχείρησε να τη βιάσει. Στον πανικό της, η μικρή άρχισε να φωνάζει το σκυλί της, το οποίο έτρεξε και άρπαξε τον άνδρα από τα πόδια.

Η Κιάρα – ένα κατά τα άλλα πολύ ήσυχο σκυλί – κατάφερε να διώξει μακριά τον άνδρα, ο οποίος όμως προτού τραπεί σε φυγή χτύπησε με αντικείμενο το κορίτσι στο κεφάλι. Λίγο αφότου έφθασαν οι γείτονες να τη βοηθήσουν, η μικρή έχασε τις αισθήσεις της.

Οι γονείς της δεν είχαν ιδέα τι συνέβη μέχρι που η κόρη τους συνήλθε από το κώμα, πέντε μέρες μετά, και το πρώτο πράγμα που τους ρώτησε είναι για την «ηρωίδα» της. «Της μιλούσα στο τηλέφωνο και μού ζήτησε να βάλω το ακουστικό στο αυτί τής Κιάρα. Μόλις της ψιθύρισε, η Κιάρα άρχισε να γαβγίζει, προσπάθησε ακόμη και να δαγκώσει το ακουστικό», αφηγήθηκε ο πατέρας του κοριτσιού στον ειδησεογραφικό σταθμό G1 Globo.

Σώο και αβλαβές, το κορίτσι βρίσκεται ξανά σπίτι του, απολαμβάνοντας τη συντροφιά συγγενών και φίλων. Περιττό να αναφερθεί πως μόλις επέστρεψε, πρώτα από όλους αναζήτησε την Κιάρα. «Σε ευχαριστώ που μου έσωσες τη ζωή», της είπε και την αγκάλιασε.

Οσο για τον δράστη, βρίσκεται στα σωστά χέρια. Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο, ο οποίος φέρει τραύματα από δαγκωματιές στα πόδια.

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι γονείς του κοριτσιού θεωρούσαν αρχικά ότι ίσως και να ήταν καλύτερα να φύγει η Κιάρα από το σπίτι. Τώρα, ούτε που το διανοούνται.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου