ΔΙΕΘΝΗ

Το Twitter μπλόκαρε μόνιμα το λογαριασμό του Τραμπ: «Θα φτιάξω δική μου πλατφόρμα»

το-twitter-μπλόκαρε-μόνιμα-το-λογαριασμό-του-786071

Μεγάλο είναι το πλήγμα για τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς το αγαπημένο του Twitter, το μέσο όπου ποστάρει μανιωδώς, του έκλεισε μόνιμα το λιγαριασμό!

Το Twitter προχώρησε σε αυτήν την κίνηση εξαιτίας είπε του κινδύνου να προχωρήσει σε περαιτέρω υποκίνηση βίας, μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο την Τετάρτη.

«Έπειτα από διεξοδική εξέταση πρόσφατων αναρτήσεων στον λογαριασμό realDonaldTrump και του πλαισίου τους αναστείλαμε μόνιμα τον λογαριασμό εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας», αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Ήδη το Facebook και άλλα social media έχουν επίσης αναστείλει τη λειτουργία των λογαριασμών του προέδρου στις πλατφόρμες τους επ’ αόριστον.

Πυρ και μανία ο Τραμπ φτιάχνει… δική του πλατφόρμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ όπως ήταν αναμενόμενο «λυσσαξε», και άρχισε να τα «χώνει» στο Twitter από τον λογαριασμό της προεδρίας!

«Όπως προειδοποιούσα εδώ και πολύ καιρό, το Twitter πάει ολοένα πιο μακριά στην απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου», υποστήριξε ο Τραμπ.

Κατηγόρησε «υπάλληλους του Twitter» ότι σε συντονισμό με τους Δημοκρατικούς και τη «ριζοσπαστική αριστερά» ανέστειλαν τη λειτουργία του λογαριασμού του για να «φιμώσουν» τον ίδιο όπως και «εσάς, τους 75.000.000 μεγάλους πατριώτες που με ψηφίσατε».

Διατράνωσε ότι δεν θα επιτρέψει να «μας φιμώσουν» και, αφού έκρινε ότι η εταιρεία προωθεί κάποιο υποτιθέμενο «πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς», και πρόσθεσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του πλατφόρμα.

Λίγη ώρα αφού αναρτήθηκαν, τα μηνύματα αυτά του απερχόμενου αρχηγού του κράτους είχαν αφαιρεθεί από τον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής προεδρίας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου