ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Στη φυλακή μητέρα και (παντρεμένος) γιος για αιμομιξία!

ηπα-στη-φυλακή-μητέρα-και-παντρεμένος-778599

Η 44χρονη Melissa «Missy» Kitchens, και ο 25χρονος γιος της, Shaun Thomas Pfeiffer, αντιμετώπισαν την κατηγορία της αιμομιξίας, που επιφέρει ποινική δίωξη, στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην Πολιτεία της North Carolina των ΗΠΑ.

Η 44χρονη γυναίκα καταδικάστηκε επειδή έκανε σεξ με τον παντρεμένο της γιο, τον οποίο η ίδια χαρακτήρισε μέσω facebook ως «όμορφο». Συγκεκριμένα, σε ένα σχόλιο της στο facebook σημείωσε: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πόσο όμορφος είσαι».

Η Melissa Kitchens όταν συνελήφθη.

Ο Shaun Thomas Pfeiffer όταν συνελήφθη

Η αστυνομία ισχυρίζεται στη δικογραφία ότι η Melissa έκανε σεξ με τον γιο της τον Αύγουστο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές το πώς «ήρθαν στο φως» οι καταγγελίες αυτές.

Η μητέρα συνελήφθη στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ ο γιος της συνελήφθη μια μέρα αργότερα. Και οι δυο τους θα εμφανιστούν ξανά στο δικαστήριο στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ για τoν Shaun Pfeiffer έχει οριστεί εγγύηση $70,500 ενώ για τη Melissa Kitchens με $30.000.

Ο 25χρονος Pfeiffer, ζει σε ένα σπίτι μαζί με την σύζυγό του, Shannon Roman, και την μητέρα του στο Asheville, στην North Carolina των ΗΠΑ

Από την πλευρά της η σύζυγος του νεαρού, Shannon Roman, έγραψε ένα σχόλιο στο facebook σύμφωνα με το οποίο δείχνει να τον έχει συγχωρέσει. Όπως έγραψε η ίδια: “Όταν νοιάζεσαι πραγματικά για κάποιον, τα λάθη τους ποτέ δεν αλλάζουνε τα συναισθήματά σου, επειδή το μυαλό είναι αυτό που θυμώνει, ενώ η καρδιά νοιάζεται ακόμα”…

Στην Πολιτεία της North Carolina, για το αδίκημα της αιμομιξίας επιβάλλεται φυλάκιση από 10 έως 41 μήνες.

Η σύζυγος με τη μητέρα του συζύγου της και με τον ίδιο…


Πηγή: Mirror

Επιμέλεια: Λοριέλλα Γούδα

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου