ΔΙΕΘΝΗ

Οι συνευρέσεις δύο καθηγητριών με ανήλικο μαθητή τους αναστατώνουν σχολείο στη Λουιζιάνα

οι-συνευρέσεις-δύο-καθηγητριών-με-ανή-77817

Σκάνδαλο ξέσπασε σε λύκειο της Λουιζιάνα όταν έγινε γνωστό ότι δυο καθηγήτριες συνευρίσκονταν ερωτικά με 16χρονο μαθητή τους. Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν, είχαν και κοινές ερωτικές περιπτύξεις ενώ βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

Ως πρωταγωνίστριες του ερωτικού τριγώνου φέρονται η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, οι οποίες διδάσκουν στο «Destrehan High School» του Κένερ.

Και οι δυο κατηγορούνται για σεξουαλική αποπλάνηση ανηλίκου, αλλά ισχυρίζονται ότι όλα γίνονταν με τη συγκατάθεση του 16χρονου.

Η ερωτική ιστορία αποκαλύφθηκε από τον μαθητή, ο οποίος «διαφήμιζε» στους συμμαθητές του τα επιτεύγματά του.

Οι αφηγήσεις έφτασαν στα αυτιά των καθηγητών που ζήτησαν να γίνει έρευνα για όσα ακούγονταν στους διαδρόμους του σχολείου.

Η 32χρονη διδάσκει στο σχολείο επί 10 χρόνια, είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Συνελήφθη την προηγούμενη Τρίτη και ύστερα από μερικές ώρες αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση και της επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός.

Η 24χρονη, η οποία δίδασκε για δεύτερη χρονιά στο σχολείο, εμφανίστηκε την επόμενη μέρα στο αστυνομικό τμήμα.

Οπως έγινε γνωστό από τη διερεύνηση της υπόθεσης, στο σπίτι της τελευταίας πραγματοποιούνταν οι ερωτικές συναντήσεις των τριών πρωταγωνιστών της ερωτικής ιστορίας που έχει αναστατώσει το σχολείο και τους γονείς των μαθητών.

Η Shelley Dufresne, 32χρόνων (αριστερά) και η 24χρονη Rachel Respess.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου