ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Άστεγος που έσωσε κατοικίδια από φλεγόμενο καταφύγιο θα αποκτήσει σπίτι με τη βοήθεια των ντόπιων

ηπα-άστεγος-που-έσωσε-κατοικίδια-από-φ-768362

Η τοπική κοινότητα συγκινήθηκε από την ετοιμότητα του άστεγου Κιθ Γουόκερ, ο οποίος όρμηξε σε ένα φλεγόμενο καταφύγιο για αδέσποτα ζώα προκειμένου να τα σώσει.

Η πυρκαγιά έλαβε χώρα στην Ατλάντα της Τζόρτζια, και ο άνδρας δεν δίστασε να παρέμβει, καθώς, μεταξύ των υπόλοιπων ζώων φιλοξενούνταν και ένα σκυλί που τον συντρόφευε στον δρόμο.

Ο επί χρόνια άστεγος Κιθ κατάφερε εν τέλει να διασώσει και τους 16 σκύλους και γάτες του καταφυγίου, τραβώντας έτσι την προσοχή της οργάνωσης «Georgia Works!», η οποία με τη βοήθεια του κοινού εξασφαλίζει εδώ και χρόνια στέγη, γεύματα και ιατρική υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη.

Μέσω διαδικτυακού εράνου που έστησε στην ιστοσελίδα «GoFundMe!» η οργάνωση, συγκέντρωσε πάνω από 90 χιλιάδες δολάρια, πολλά από τα οποία θα διατεθούν για να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στον καλόκαρδο άνδρα.

Το σκυλάκι που υπήρξε φίλος και παρηγοριά του Κιθ όσο ζούσε στους δρόμους έχει μεταφερθεί σε άλλο καταφύγιο, όπου ο άνδρας θα μπορεί να το επισκέπτεται όποτε θέλει.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου