ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτες σκηνές στη Βρετανία: Τον πέταξαν στο έδαφος και του έβαλαν χειροπέδες επειδή φορούσε λάθος τη μάσκα [Βίντεο]

απίστευτες-σκηνές-στη-βρετανία-τον-πέ-766907

Ένας Βρετανός που είχε βγει για ψώνια ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από την Αστυνομία επειδή δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του!

Ο Ryan Farrell, 27 ετών, συνελήφθη επειδή φορούσε τη μάσκα του “γύρω από το λαιμό του” μετά την ολοκλήρωση των αγορών του στο Birkenhead. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ζητήθηκε να διορθώσει τη μάσκα του μια φορά όταν σταμάτησε σε ένα περίπτερο για να αγοράσει καπνό καθώς έβγαινε από κατάστημα. Επανειλημμένα η αστυνομία του ζήτησε τα στοιχεία του αλλά αυτός αρνήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφεί με επεισοδιακό τρόπο.

Ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί κυριολεκτικά τον πέταξαν στο έδαφος για να του περάσουν χειροπέδες μπροστά από την σύντροφό του η οποία μαγνητοσκόπησε τη “μάχη” και αλλά και τον ενός έτους γιο τους. Ο Farrell επιμένει ότι φορούσε σωστά τη μάσκα του ενώ ήταν μέσα στο μαγαζί και τη μετακίνησε μόνο για να φτιάξει τα γυαλία του. Ωστόσο, η αστυνομία του Merseyside ισχυρίζεται ότι κατέβασε τη μάσκα του, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και στη συνέχεια αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Δείτε το βίντεο:

Επιχείρηση για τις μάσκες σε όλη τη Βρετανία

Σύμφωνα με την Dail Mail η αστυνομία ξεκίνησε μια επιχείρηση σε ολόκληρη τη χώρα εναντίον όσων αρνούνται μάσκες μέσα σε καταστήματα μετά από αναφορές που έγιναν ότι οι υπάλληλοι δέχονται κακοποίηση από Βρετανούς που ισχυρίζονται ότι εξαιρούνται του μέτρου.

Οι μάσκες σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα είναι υποχρεωτικές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και η επιβολή του μέτρου είναι ευθύνη της αστυνομίας και όχι των λιανοπωλητών.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου