ΔΙΕΘΝΗ

Μήνυση κατά του Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης το 1974

μήνυση-κατά-του-μπιλ-κόσμπι-για-σεξουα-762367

Με μία μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης το 1974 «φουσκώνει» το κύμα καταγγελιών σε βάρος του δημοφιλούς κωμικού Μπιλ Κόσμπι. Μία 55χρονη υπέβαλε μήνυση, υποστηρίζοντας πως ο 77χρονος σήμερα κωμικός την είχε εξαναγκάσει σε πράξη ερωτικής φύσης όταν εκείνη ήταν 15 ετών στη λεγόμενη «έπαυλη του Playboy», αφού της είχε δώσει αλκοόλ και της είχε πει να δηλώσει μεγαλύτερη.

Στη μηνυτήρια αναφορά πέντε σελίδων η ενάγουσα Τζούντι Χουθ ισχυρίζεται ότι ο Κόσμπι την κακοποιούσε βάζοντας το χέρι του κάτω από το παντελόνι της και στη συνέχεια, «παίρνοντας το χέρι της στο χέρι του την υποχρέωνε χωρίς την συγκατάθεσή της να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά».

Η μήνυση για τη σεξουαλική κακοποίηση έρχεται μια ημέρα αφότου ο Μπιλ Κόσμπι παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του πανεπιστημίου Temple, μέσα σε ένα κύμα κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις που κατέθεσαν εναντίον του κωμικού ηθοποιού με σπουδαία καριέρα στην αμερικανική τηλεόραση πάνω από 12 γυναίκες κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Η παραίτηση του 77χρονου Κόσμπι ήρθε ως επακόλουθο της απόφασης πολλών εταιρειών παραγωγής να ακυρώσουν τη συνεργασία τους με τον μέχρι πρότινος ιδιαίτερα δημοφιλή ηθοποιό.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου