AROUND THE WEB

Η απίθανη αντίδραση δυο παιδιών σε πρόωρο δώρο Χριστουγέννων

η-απίθανη-αντίδραση-δυο-παιδιών-σε-πρό-750035

Ένα «απαίσιο» χριστουγεννιάτικο δώρο αποφάσισε να δώσει στα παιδιά του ένας πατέρας δύο εβδομάδες πριν την γιορτή προκειμένου να τους διδάξει πόσο τυχεροί είναι την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, το καλοπροαίρετο μάθημά του διακόπηκε απότομα από το γεγονός ότι τα παιδιά του ήταν απολύτως ικανοποιημένα από τα εορταστικά δώρα τους που αποτελούνταν από μία μπανάνα και ένα κρεμμύδι.

Ο Τιμ Κόκερ, πατέρας των παιδιών, έγραψε στο YouTube: «Καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα αναρωτιέμαι αν τα παιδιά μου αντιλαμβάνονται πόσο τυχερά είναι όταν αναπόφευκτα τα κακομαθαίνουμε την ημέρα των Χριστουγέννων. Γι’ αυτό και αποφάσισα να τους δώσω ένα πρόωρο δώρο δύο εβδομάδες πριν τις γιορτές. Ένα πραγματικά απαίσιο δώρο».

Τα ενθουσιασμένα παιδιά πήραν θέση για να ανοίξουν τα δώρα τους. Δυστυχώς όμως γι’ αυτά, δεν ήταν ούτε ο Ben 10 ούτε «η πριγκίπισσα Barbie και ο βασιλιάς Ken» που ήλπιζαν. Στη συνέχεια του βίντεο, τα παιδιά ξετυλίγουν τα δώρα τους.

Αντί όμως να ξεσπάσουν σε δάκρυα και φωνές, περνούν μερικά δευτερόλεπτα προσπαθώντας να διευκρινίσουν εάν η «κολοκύθα» είναι στην πραγματικότητα ένα κρεμμύδι, προτού επιδείξουν υπερήφανα τα δώρα τους την ώρα που επαναλαμβάνουν: «Έχω μια μπανάνα μπαμπά!» και «Έχω ένα κρεμμύδι!».

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου