AROUND THE WEB

Τον άφησε η αρραβωνιαστικιά του και έφυγε για ταξίδι με συνονόματή της

τον-άφησε-η-αρραβωνιαστικιά-του-και-έφ-749935

Για το γύρο του κόσμου με μία γυναίκα που είχε το ίδιο… ονοματεπώνυμα με την αρραβωνιαστικιά του που την εγκατέλειψε έφυγε ένας 28χρονος. Μολονότι η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ του ράγισε την καρδιά, ο πρώην αρραβωνιαστικός της δεν δίστασε να απευθύνει δημοσίως έκκληση για να βρει άμεσα μια άλλη γυναίκα με το ίδιο όνομα και επώνυμο, για να πραγματοποιήσει το ταξίδι του.

Αμέσως μόλις δημοσιεύτηκε η αγγελία του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, ο Τζόρντι Αξάνι έγινε διάσημος στο διαδίκτυο.

Ο 28χρονος από το Τορόντο είχε αγοράσει ως χριστουγεννιάτικο δώρο στην Ελίζαμπεθ αεροπορικά εισιτήρια για να κάνουν μαζί τον γύρο του κόσμου, η οποία όμως δεν φάνηκε να το εκτιμά ιδιαίτερα και τον χώρισε.

Καθώς ήταν αδύνατον να ακυρώσει τις κρατήσεις ή να αλλάξει τα ονόματα των επιβατών, ο Τζόρντι αποφάσισε να βρει μια άλλη… Ελίζαμπεθ για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Στην αγγελία του ζητούσε μια “έξυπνη και ενδιαφέρουσα” γυναίκα, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο “να αναπτύξουν ρομαντική σχέση”, ούτε επιθυμεί κάποια αποζημίωση.

Συνολικά, ο Τζόρντι έλαβε απαντήσεις από 18 Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ και τελικά επέλεξε για σύντροφό του στο ταξίδι μια 23χρονη φοιτήτρια η οποία πάντως έχει ήδη άλλον δεσμό.

Οι δυο Καναδοί θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στις 21 Δεκεμβρίου από τη Νέα Υόρκη και μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν το Μιλάνο, την Πράγα, το Παρίσι, τη Μπανγκόκ και το Νέο Δελχί.

Η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ υπ’ αριθμόν 2 είπε στον τηλεοπτικό σταθμό CTV ότι ο Τζόρντι είναι ένας άνδρας με τον οποίο ελπίζει ότι θα περάσει ευχάριστα, αλλά η σχέση της με τον φίλο της είναι “σταθερή”.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου