ΔΙΕΘΝΗ

Πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια – Το έτρωγαν τα μυρμήγκια ζωντανό

πέταξε-το-μωρό-της-στα-σκουπίδια-το-έ-749905

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία η περίπτωση μιας μητέρας η οποία πέταξε το νεογέννητο παιδί της στα σκουπίδια, ωστόσο, εκείνο που προκαλεί πραγματική φρίκη είναι η κατάσταση στην οποία βρήκαν το παιδί.

Το απίστευτα σκληρό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Μποπάλ στην Ινδία, όταν η νεαρή γυναίκα πέταξε το μωρό γυμνό σε έναν κάδο απορριμμάτων κοντά σε ένα σχολείο, λίγα λεπτά αφότου ήρθε στον κόσμο.

Το μωρό βρήκε ένας σχολικός φύλακας ο οποίος σοκαρισμένος αντίκρισε το παιδί μέσα στα αίματα, ενώ, το σώμα του ήταν καλυμμένο από μυρμήγκια τα οποία το έτρωγαν ζωντανό.

«Άκουσα κλάματα. Στην αρχή νόμιζα πως επρόκειτο για παιδιά που έπαιζαν», είπε σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ ο 32χρονος άντρας και συνέχισε «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Το μωράκι κουνούσε τα χέρια και τα πόδια του για να ξεφύγει από τα μυρμήγκια. Είχαν καλύψει το σώμα του παιδιού και το έτρωγαν ζωντανό».

Ο φύλακας έβγαλε το άτυχο νεογέννητο από τα σκουπίδια, το καθάρισε και κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου