AROUND THE WEB

Βίντεο: Γδύθηκε στο ταχυδρομείο για να κάνει το εσώρουχό της μάσκα

βίντεο-γδύθηκε-στο-ταχυδρομείο-για-να-731563

Σε άλλο επίπεδο έφτασε η διαμάχη για τη χρήση ή μάσκας προσώπου σε ταχυδρομείο στην Ουκρανία, όπου μια γυναίκα αντί για τον ενδεδειγμένο προστατευτικό εξοπλισμό επέλεξε αντ ’αυτού να βγάλει το εσώρουχό της και να το φορέσει στο πρόσωπό της για να συμμορφωθεί με το νόμο.

Και όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των έκπληκτων υπαλλήλων και πελατών.

Το πρωτοφανές σκηνικό, που έλαβε χώρα στο Κίεβο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Στο αποκαλυπτικά – από κάθε άποψη – πλάνα φαίνεται μια νεαρή γυναίκα χωρίς προστατευτική μάσκα προσώπου – που είναι υποχρεωτική σε ολόκληρη τη χώρα – να μιλά με έναν υπάλληλο.

Οταν της έγινε παρατήρηση, αντέδρασε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο: έβγαλε το παντελόνι της και στη συνέχεια το εσώρουχό της, το οποίο τοποθέτησε στο κεφάλι της αντί για μάσκα.

Ακολούθως ξαναφόρεσε το παντελόνι, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ οι παρευρισκόμενοι την παρακολουθούσαν εμβρόντητοι.

Η αυτοσχέδια «μάσκα προσώπου», πάντως, φάνηκε να… ικανοποιεί τους υπαλλήλους του ταχυδρομείου, που τελικά εξυπηρέτησαν την ευέξαπτη γυναίκα.

Μάλιστα, το ταχυδρομείο σχολίασε στα τοπικά ΜΜΕ ότι «ουδόλως καταδικάζει τη συμπεριφορά της» και ότι δεν θα την αναφέρει στην αστυνομία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στη γυναίκα προσφέρθηκε μια δωρεάν μάσκα προσώπου όταν μπήκε στο ταχυδρομείο, ωστόσο αρνήθηκε να τη χρησιμοποιήσει.

Αυτός, που μάλλον θα πληρώσει τα σπασμένα τώρα είναι ο υπάλληλος που διέρρευσε το οπτικό υλικό και τώρα κινδυνεύει με απόλυση, καθώς η εταιρεία το θεώρησε παραβίαση των πολιτικών «ασφάλειας πληροφοριών».

Πηγή: RT, .huffingtonpost.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου