ΔΙΕΘΝΗ

Τι λέει η Μπρούνι για τον Σαρκοζί

τι-λέει-η-μπρούνι-για-τον-σαρκοζί-724144

Αν υπήρχε έστω ένας στη Γαλλία ή κι αλλού που θα μπορούσε να φανταστεί τον Νικολά Σαρκόζι να αλλάζει… πάνες, η κυρία του, Κάρλα Μπρούνι, φρόντισε να διαλύσει και αυτές τις μηδαμινές αυταπάτες.

«Είναι Λατίνος, δεν ασχολείται με το άλλαγμα πανών ή με οποιαδήποτε άλλη οικιακή δουλειά», απάντησε σε σχετική ερώτηση Αμερικανών δημοσιογράφων.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας βρίσκεται στις ΗΠΑ στο πλαίσιο περιοδείας της για την προώθηση του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Little French Songs», το τέταρτο της καριέρας της στη μουσική βιομηχανία. Μιλώντας στην εκπομπή, TheToday Show που προβάλλει το NBC, ήταν αρκετά εξομολογητική ως προς τις αποκαλύψεις της για την κοινή ζωή με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας.

Τόνισε πως, αν και δεν βοηθάει με τη δίχρονη Τζούλια, την αγαπάει πολύ: «Είναι πολύ καλός πατέρας. Εχει τρία αγόρια και πλέον είναι και παππούς» (από τον δευτερότοκο γιο του Ζαν που απέκτησε παιδί το 2010 με τη γυναίκα Τζέσικα Σεμπαούν – Νταρτί). Ο Νικολά Σαρκοζί έχει άλλα δύο παιδιά, τον Πιερ, μεγαλύτερο αδελφό του Ζαν, και τον Λουί, που γεννήθηκε το 1997 από τον δεύτερο γάμο του το 2010.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν το τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο «Mon Raymond» αναφέρεται στον Σαρκοζί, απάντησε πως «ναι, αυτός είναι ο άνδρας μου!».

«Μου αρέσει το όνομα Ρέιμοντ, είναι παλιομοδίτικο και πλέον τον φωνάζω έτσι, αφού κι εκείνου του αρέσει. Είναι το αστείο μας».

Τον παρομοιάζει επίσης με… πειρατή, καθώς, όπως είπε, «ήθελε να δείξει ότι ακόμη κι αν φοράει κοστούμι και γράβατα και αν και έχει μια πολύ σοβαρή δουλειά, θα μπορούσε να είναι πειρατής».

Εκτός από Λατίνος και πειρατής, ο Σαρκοζί, πάντα σύμφωνα με την Μπρούνι, έχει παλιομοδίτικους τρόπους με τις γυναίκες.

Επίσης, συνηθίζει να τον ξυπνάει μέσα στη νύχτα για να του παίξει ένα τραγούδι που μόλις έχει εμπνευστεί, κάτι που δεν τον ενοχλεί, παρότι είναι «κοιμισμένος για να καταλαβαίνει τι ακούει».

Οσο για τη φωνή του; Μάλλον δεν θα έκανε καριέρα στο τραγούδι, λέει η κυρία Μπρούνι- Σαρκοζί…

Εθνος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου