AROUND THE WEB

Ταξιδιώτρια σε πτήση προς Παρίσι «έκρυψε» παιδί στη χειραποσκευή

ταξιδιώτρια-σε-πτήση-προς-παρίσι-έκρ-71846

Στην πτήση της AirFrance Παρίσι-Κωνσταντινούπολη της Δευτέρας, όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ακούστηκε η διαμαρτυρία ένος μικρού παιδιού που ήθελε να πάει τουαλέτα.

Θα ήταν συνηθισμένο, εάν το παιδί δεν ήταν κρυμμένο σε μία κουβέρτα κάτω από τη θέση μίας γυναίκας, η οποία είχε περάσει το παιδί… κρυμμένο σε χειραποσκευή.

Όπως ανακοίνωσε, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αεροπορική εταιρεία το παιδί ταξίδευε κρυφά χωρίς να έχει αγοραστεί εισιτήριο στο όνομά του.

Οι αναφορές θέλουν τη γυναίκα, γαλλίδα υπήκοο, να βρισκόταν στη διαδικασία ολοκλήρωσης της υιοθεσίας του παιδιού, το οποίο ήταν από την Αϊτή.

Η ηλικία του παιδιού δεν είναι διαπιστωμένη: Οι πηγές που επικαλείται το πρακτορείο μιλούν από βρέφος ενός έτους μέχρι μικρό παιδί τεσσάρων χρονών.

Σύμφωνα με τις πηγές του πρακτορείου από την αεροπορική, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης δεν επιτράπηκε στη γυναίκα να επιβιβαστεί στην πρώτη πτήση που είχε κλείσει.

Έτσι, χρειάστηκε να πάρει άλλη πτήση, για την οποία αγόρασε εισιτήριο για εκείνη αλλά όχι για το παιδί, το οποίο και πέρασε στη χειραποσκευή. Η γυναίκα ανακρίθηκε από τις υπηρεσίες στο αεροδρόμιο του Παρισιού.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου