ΔΙΕΘΝΗ

Μάθημα πορνογραφίας στο κολέγιο της Pasadena

μάθημα-πορνογραφίας-στο-κολέγιο-της-pasadena-714466

Πλοήγηση στη Πορνογραφία” ονομάζεται ένα μάθημα στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές του Pasadena City College. Με το μάθημα αυτό οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν τη βιομηχανία ενηλίκων σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Η ιδέα ήταν του καθηγητή Hugo Schwyzer, ο οποίος και διδάσκει το μάθημα. Μάλιστα προσκάλεσε και πορνοστάρ να μιλήσουν στους φοιτητές για το επάγγελμά τους.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο στο Fix College τόνισε ότι “το μάθημα έχει στόχο να προσφέρει στους φοιτητές τα στοιχεία αυτά ώστε να κατανοήσουν την πορνογραφία σαν ένα εργαλείο ιστορικό και σύγχρονο. Οι φοιτητές ζουν σε μια κοινωνία που είναι γεμάτη με πορνογραφικό υλικό, όμως έχουν σπάνια την δυνατότητα να μάθουν κάτι σχετικά με το θέμα”.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι στο μάθημα δεν υπάρχει προβολή ροζ ταινιών, καθώς αυτή είναι μια δραστηριότητα που καλούνται οι φοιτητές να την κάνουν σπίτι, ως εργασία.

Μια από τις καλεσμένες, που μίλησαν στους φοιτητές ήταν και η Jessica Drake, μια βετεράνος των ερωτικών ταινιών που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες σταθμό της βιομηχανίας πορνό όπως η “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων: XXX παρωδία” και “Οι άνδρες με τα μαύρα: H Hardcore παρωδία”.

Η Drake ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επικοινωνεί με φοιτητές. Άλλωστε και η ίδια σπούδαζε Ψυχολογία στο Τέξας και παράλληλα δούλευε ως στριπτιζέζ.

Η 38χρονη σήμερα Drake μίλησε σε μια τάξη 40 φοιτητών για το πως στα 25 της άφησε τις σπουδές και από τα στριπ κλάμπ του Τέξας μπήκε στη βιομηχανία του πορνό.

Η Jessika Drake δήλωσε ότι όλο και πιο νέα παιδιά παρακολουθούν πορνό.

“Μέσω των Smartphones έχουν τη δυνατότητα να δουν ερωτικές ταινίες ακόμα και σε απευθείας σύνδεση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο μέσω της επικοινωνίας που έχει με τους φοιτητές προσπαθεί να καταρρίψει κάποια στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών.

πως αναφέρει, “όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι το πορνό. Πολλοί νομίζουν πως εμφανιζόμαστε στη σκηνή και κάνουμε σεξ με οποιονδήποτε. Όμως, δεν είναι έτσι. Το κάνω μόνο με ανθρώπους που νιώθω ότι υπάρχει χημεία”.

(Πηγή: opposingviews.com)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου