LIFE STYLE

Γνωστός Αμερικανός ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πάφο

γνωστός-αμερικανός-ηθοποιός-σκοτώθη-699476

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε το απόγευμα της Τρίτης ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός ταινιών Ahab O’Hary ή Dick O’ Hary όπως ήταν το καλλιτεχνικό του, ο οποίος τον τελευταίο καιρό διέμενε στην Πάφο και συγκεκριμένα στην κοινότητα Πενταλιάς, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου.

Ο άτυχος ηθοποιός, γεννηθείς το 1962, εκτός από το σπίτι του στην Πενταλιά διατηρούσε κατοικία και στην κοινότητα Κοιλίνιας.

Σύμφωνα με τον Μάριο Ιγνατίου, ο Dick O’Hary, γνωστός και ως “Ινδιάνος”, όπως τον αποκαλούσαν στην περιοχή λόγω της καταγωγής του, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το όχημα που οδηγούσε ανατράπηκε σε σημείο του δρόμου Αξύλου- Νατά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου ηθοποιού χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατό του.

Ο άτυχος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή που διέμενε. Επίσης, έχαιρε της εκτίμησης του ρωσσόφωνου κοινού της Κύπρου, λόγω της συμμετοχής του στην ταινία Legent Hunt.

Μεταξύ άλλων είχε λάβει μέρος στην ταινία Never Grow Old του 2019 με τους Τζον Κιούζακ και Εμιλ Χιρς.

Πηγή: SigmaLive

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου