ΔΙΕΘΝΗ

Πανικός σε χριστουγεννιάτικη γιορτή: Ο «Άη Βασίλης» έπαθε ανακοπή και πέθανε σε παιδικό σταθμό

πανικός-σε-χριστουγεννιάτικη-γιορτή-684005

Tραγική κατάληξη είχε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή σ΄ ένα βρεφονηπιακό σταθμό στη Σιβηρία, όταν ένας άνδρας που υποδυόταν τον Άη-Βασίλη κατέρρευσε μετά από καρδιακή προσβολή.

Τα τετράχρονα παιδιά χόρευαν γύρω απ’ το χριστουγεννιάτικο δέντρο απαγγέλλοντας ποιήματα για τον Άη Βασίλη, όταν ο ηθοποιός σωριάστηκε στο πάτωμα μπροστά τους. Κάποια νόμισαν ότι επρόκειτο για μέρος της παράστασης, αλλά ένας άλλος άνδρας ντυμένος κλόουν κατάλαβε ότι κάτι άσχημο συμβαίνει κι έτρεξε να βοηθήσει τον συνάδελφό του.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον Βαλέρι Τιτένκο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης Κεμέροβο, περίπου 3.500 χλμ. ανατολικά της Μόσχας, αλλά ο 67χρονος άνδρας άφησε καθ’ οδόν την τελευταία του πνοή.

Ο 67χρονος Βαλέρι Τιτένκο ξεψύχησε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ ο ηθοποιός δεν ένιωθε καλά πριν την παράσταση και παραπονιόταν για πόνους στο στήθος, αλλά δεν ήθελε να απογοητεύσει τα παιδάκια. Αν και οι εργοδότες του τού πρότειναν να πάρει ρεπό, εκείνος επέμεινε να πάει στη γιορτή του παιδικού σταθμού.

Εκπρόσωπος του Μουσικού Θεάτρου Κουζμπάς, όπου εργαζόταν ο 67χρονος τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή: «Είχε κάνει μια περίπλοκη εγχείρηση στην καρδιά, αλλά εξακολουθούσε να δίνει παραστάσεις κι εργαζόταν με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς ανάσα».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου