AROUND THE WEB

Πάντρεψαν δίδυμα αδέλφια 6 ετών [εικόνες]

πάντρεψαν-δίδυμα-αδέλφια-6-ετών-εικόνε-678510

Oι βουδιστές πιστεύουν πως όταν τα δίδυμα είναι διαφορετικού φύλου έχουν «κάρμα» από σχέσεις σε μια προηγούμενη ζωή, οπότε γεννήθηκαν ξανά μαζί, επειδή το «χρέος» τους δεν έχει τακτοποιηθεί. Σύμφωνα με αυτήν τη δοξασία, αν δεν παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν όταν μεγαλώσουν αρκετά, τότε θα έχουν κακοτυχία στο μέλλον.

Οι γονείς των διδύμων ετοίμασαν μια λαμπερή και πανάκριβη γαμήλια τελετή για τα παιδιά τους σε ένα προάστιο της Μπανγκόκ. Στον γάμο ήταν καλεσμένοι δεκάδες φίλοι, γείτονες και συγγενείς της οικογένειας, όπως γράφει η «Daily Mail».

«Πιστεύουμε πως τα δυο τους υπήρξαν ζευγάρι σε μια προηγούμενη ζωή, γι’ αυτό κάναμε και τον γάμο. Είναι κάτι που έχουμε κληρονομήσει από τους αρχαίους προγόνους μας. Πρέπει να κάνουμε έναν γάμο για τα δίδυμα ως λύση σε όλα τα προβλήματα που είχαν πριν ξαναγεννηθούν. Αν παντρευτούν, θα έχουν υγεία και καλοτυχία στη ζωή τους» δήλωσε ο πατέρας των παιδιών.

Στην παραδοσιακή τελετή, που ξεκίνησε με πομπή στον δρόμο, ακολούθησε ένα «παιχνίδι», στο οποίο ο γαμπρός κλήθηκε να περάσει από εννέα «πύλες» πριν συναντήσει τη νύφη.

Στη συνέχεια έπρεπε να πληρώσει 200.000 μπατ σε μετρητά και χρυσό αξίας περίπου 1.000 δολαρίων πριν την πάρει.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τα παιδάκια μέσα στον πλούτο, να αγκαλιάζονται και να περνούν βέρες.

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου