ΔΙΕΘΝΗ

NBC: «4 νεκροί» μετά από πυροβολισμούς σε κτήρια του πολεμικού ναυτικού στις ΗΠΑ

nbc-4-νεκροί-μετά-από-πυροβολισμούς-σε-κ-672854

«Τέσσερις άνθρωποι έπεσαν νεκροί και 8 τραυματίστηκαν» μετά από μπαράζ πυροβολισμών σε εγκαταστάσεις του πολεμικού ναυτικού στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC που επικαλείται ανώτερο αξιωματικό. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 δράστες.

Το ρεπορτάζ του NBC δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ωστόσο νωρίτερα σε ανακοίνωσή του, το πολεμικό ναυτικό έκανε λόγο για αρκετούς τραυματίες με αναφορές για νεκρούς, χωρίς να δίνει συγκεκριμένο αριθμό.

Η αστυνομία εισήλθε στις εγκαταστάσεις μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στις 8.20 το πρωί (τοπική ώρα). Στο εν λόγω κτηριακό συγκρότημα εργάζονται 3.000 άτομα.

Προηγουμένως η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν, μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός, δίχως να είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για τραυματίες ή νεκρούς.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή, αναφέρει η εφημερίδα Washington Post, σύμφωνα με την οποία οι δράστες είναι τρεις. Ο ένας έχει «εξουδετερωθεί» από την αστυνομία- χωρίς να διευκρινίζεται αν έχει πυροβοληθεί ή συλληφθεί- ενώ οι άλλοι δυο διαφεύγουν. Εξ αυτών οι αστυνομικοί φέρεται να κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν, μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου ορόφου, ενός εκ των κτηρίων.

Δεν έγινε γνωστό αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου