ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Συνελήφθη ύποπτος με μαχαίρι κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία

λονδίνο-συνελήφθη-ύποπτος-με-μαχαίρι-6646

Η βρετανική αστυνομία έκλεισε έναν δρόμο στο Λονδίνο κοντά στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία τη Δευτέρα και ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι, ο οποίος είχε έρθει αντιμέτωπος με δύο αστυνομικούς του υπουργείου Άμυνας.

Ο δρόμος Whitehall, ο οποίος φιλοξενεί πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως το υπουργείο Οικονομικών, το υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Άμυνας και οδηγεί στο γραφείο και την κατοικία του Τζόνσον στην Downing Street, αποκλείστηκε από την αστυνομία.

Τι ανακοίνωσαν οι αρχές

«Περίπου στις 8:50 π.μ., ένας 29χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ήρθε αντιμέτωπος με δύο αστυνομικούς του υπουργείου Άμυνας. Χρησιμοποιήθηκε τέιζερ και ο άνδρας συγκρατήθηκε από τους αστυνομικούς. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

«Συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας και κατοχή επιθετικού όπλου και παραμένει υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του κεντρικού Λονδίνου. Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου