ΔΙΕΘΝΗ

Ελέφαντας κατά άνδρα και της κόρης του -Μπήκαν στο κλουβί του για σέλφι

ελέφαντας-κατά-άνδρα-και-της-κόρης-του-660880

Πολύ επεισοδιακά εξελίχθηκε η απόφαση ενός 25χρονου άνδρα να επισκεφτεί τον Ζωολογικό Κήπο του Σαν Ντιέγκο με τη δίχρονη κόρη του. Ο πατέρας έθεσε σε κίνδυνο το κοριτσάκι του, καθώς μπήκε μαζί της στον χώρο όπου φιλοξενούνται οι ελέφαντες, προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες. Ο Jose Manuel Navarrete έχει συλληφθεί για αμέλεια ανηλίκου.

Σοκαριστικό υλικό δείχνει τον άνδρα να τρέχει, όταν τους πλησιάζει ο ελέφαντας και να ρίχνει κάτω το παιδί του, μπροστά στους έκπληκτους ανθρώπους που παρακολουθούσαν το θέαμα. Στο βίντεο, ο 25χρονος φαίνεται να κρατάει την κόρη του με την πλάτη του γυρισμένη προς τους ελέφαντες. Όταν ακούει τους θεατές να ουρλιάζουν, προειδοποιώντας τον για τον ελέφαντα, που βρίσκεται πίσω του, ο ίδιος αρχίζει να τρέχει, με αποτέλεσμα η κόρη του να πέσει κάτω και να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το πόδι του ελέφαντα. Ευτυχώς, ο άνδρας πρόλαβε να πιάσει την κόρη του και να τη μεταφέρει σε ασφαλές μέρος.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο 25χρονος εισέβαλε στον χώρο στην προσπάθεια του να φωτογραφηθεί μαζί με τον ελέφαντα. Ο υπεύθυνος του Ζωολογικού Κήπου, Άντριου Τζέιμς αναφέρει ότι ο άνδρας “σκόπιμα και παράνομα” καταπάτησε πολλούς περιορισμούς, που έχουν τεθεί σε έναν βιότοπο με ασιατικούς και αφρικανικούς ελέφαντες. Να σημειωθεί ότι κανένας από τους ελέφαντες δεν τέθηκε σε κίνδυνο στο συγκεκριμένο συμβάν.

Σύμφωνα με τα αρχεία φυλακών της κομητείας του Σαν Ντιέγκο, ο Ναβαρέτε κρατείται με εγγύηση ύψους $100.000 για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος στις 30 Μαρτίου.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου