ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μακ Γκάιβερ θα φοράει …γόβες;

ο-μακ-γκάιβερ-θα-φοράει-γόβες-649961

Ο πολυμήχανος Μακ Γκάιβερ επιστρέφει ως …γυναίκα.

Σε αυτή την ευφάνταστη ιδέα κατέληξαν οι δημιουργοί της κλασσικής τηλεοπτικής σειράς περιπετειών του μυστικού Αμερικανού πράκτορα της δεκαετίας του ’80 που είχε κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων σε όλο τον κόσμο.

Το νέο concept θέλει τον πρωταγωνιστικό ρόλο να φέρει …άρωμα γυναίκας και το «The Next MacGyver» βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Σε μια σπάνια συνεργασία,η Εθνική Ακαδημία Μηχανικών, η Σχολή Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Viterbi της Νότιας Καλιφρόρνια και το Ίδρυμα MacGyver, διακήρυξαν για αυτό τον λόγο διαγωνισμό σεναρίου πιλοτικού επεισοδίου.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν την περίληψη του δικού τους σεναρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση thenextmacgyver.com, μέχρι τις 17 Απριλίου.

Πέντε νικητές θα λάβουν έπαθλο 5 χιλιάδων δολαρίων, κυρίως όμως τη δυνατότητα να δουλέψουν πάνω στο σενάριό τους με παραγωγό του Χόλιγουντ.

Επί του παρόντος, δεν έχει γίνει γνωστό πότε και από ποια τηλεοπτική πλατφόρμα θα ξεκινήσει να μεταδίδεται το νέο show.

Όπως ισχυρίζονται οι παραγωγοί, ψάχνουν πυρετωδώς να βρουν την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον φιλόδοξο ρόλο με στόχο αυτός, να αποτελέσει πηγή έμπνευσης σε νέες γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα μηχανολόγων και επιστημόνων.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ήρωα της κλασσικής τηλεοπτικής σειράς τον οποίο ενσάρκωσε ο Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον, ήταν η αποφυγή χρήσης όπλων και ο τρόπος με τον οποίο ξεπερνούσε κάθε εμπόδιο με τη χρήση επιστημονικών γνώσεων αλλά και τα πιο απίθανα μέσα, όπως τσίχλες, συνδετήρες και κολλητικές ταινίες.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου