LIFE STYLE

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ράπερ DMX – Η καρδιακή προσβολή, η υπερβολική χρήση ναρκωτικών και οι φήμες

σε-κρίσιμη-κατάσταση-ο-ράπερ-dmx-η-καρδι-646153

Ο ράπερ DMX παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση από χθες απόγευμα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Γουέσττσεστερ έπειτα από καρδιακή προσβολή, δήλωσε ο δικηγόρος του στη NY POST.

Ο 50χρονος ράπερ “X Gon Give It to Ya” μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο White Plains περίπου στις 11 μ.μ. την Παρασκευή από το σπίτι του, και σύντομα τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα, είπε ο δικηγόρος Murray Richman. «Δεν φαίνεται καλά» τόνισε. Αν και στην αρχή ο δικηγόρος του είπε ότι ο ράπερ έχασε τη μάχη για τη ζωή, στη συνέχεια προέβη σε διόρθωση του λάθους.

Ο ράπερ περιβάλλεται από φίλους και μέλη της οικογένειας.

Η πρώτη σύζυγος του DMX και τουλάχιστον κάποια από τα συνολικά 15 παιδιά του βρίσκονται στο νοσοκομείο μαζί του, είπε ο δικηγόρος. Ο δικηγόρος δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του TMZ ότι ο ράπερ, το πραγματικό όνομα του είναι Earl Simmons, υπέστη καρδιακή προσβολή έπειτα από μια φαινομενική υπερβολική δόση. «Δεν το γνωρίζω και έτσι δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω» σημείωσε. Ο DMX είχε δημοσιοποιήση τη μάχη του με την κατάχρηση ουσιών για πολλά χρόνια. Συχνά έμπαινε σε κέντρα απεξάρτησης. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι JAY-Z, Ja Rule, Eve και LL Cool J.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου