ΔΙΕΘΝΗ

Έγκλημα στην Αμμόχωστο – Σκότωσε τον συμπέθερό του

έγκλημα-στην-αμμόχωστο-σκότωσε-τον-σ-641789

Υπόθεση φόνου εξετάζει η Αστυνομία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου με θύμα τον Παντελή Αντωνίου Ρόπα 66 χρόνων οδηγό ταξί από τη Σωτήρα και φερόμενο ως δράστη το συμπέθερό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, πρόσωπο ηλικίας 35 χρόνων από τη Ξυλοφάγου, επίσης οδηγός ταξί, μετέβη με το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο του σε πιάτσα ταξί στη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, όπου βρισκόταν το θύμα και έπαιζε επιτραπέζιο παιχνίδι με άλλο συνάδελφο του και βγάζοντας από το όχημα ένα κυνηγετικό όπλο, του έριξε δύο βολές.

Ο Ρόπας ήταν νυμφευμένος και πατέρας τεσσάρων υιών. Ο ένας γιος του θύματος ήταν παντρεμένος με την αδελφή του φερόμενου δράστη, ήταν δηλαδή συμπέθερός του. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε πρόσφατα και από τότε υπήρχαν μεταξύ των δύο αρκετές οικογενειακές διαφορές. Η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσον η δολοφονία σχετίζεται με αυτές τις διαφορές.

Οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους βρίσκονται καθ’ οδόν προς την Αγία Νάπα, προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία στη σκηνή.

kathimerini.com.cy

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου